User Tag List

Sayfa 1/4 123 ... SonSon
60 sonuçtan 1 ile 19 arası

Konu: Marea 1.6 or megane 1 16v k4m

Onur Fatih - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)

Marea 1.6 or megane 1 16v k4m

Herkese merhabalar
    15-16 Bin lira arası bir bütçemiz var ailecek binebileceğimiz bir araba baknıyorum sedan olması şart. Ufaktan filtre düz boru kat iptali yay vs yapmayı düşünüyorum.. Sıkıcı gelebilir konu 10 konudan 5i tavsiye
    Şimdi gelelim kriterlerime 1.6 olsun gideri sağlam olsun az bişeyde konforlu olsa yeter. Marea ve megane arasında kaldım. Sağolsun Ertekin abi yardımcı oldu bir de sizlere danışayım dedim. ies ae101 tavsiye etmeyin lütfen boş ve eski arabalar 20 bin lira
    Bundan önce focus tdci vardı 2008 model. Ufak bi kaza yaptım arabayı toparlayamadılar soğudum ve satmak zorunda kaldık.
    Tavsiyeleriniz benim için önemli.
    Bunlarda fordun fotoları

Hepinize teşekkürler

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Bu arada kazanın nasıl olduğunu merak edenler için. Normal bi şekilde ilerliyordum sağa döndüm adam beni gördü bende çarpacağını anlayarak durdum direksiyonu çevirdim dükkana doğru girmek için dükkanın önündede araba varmış ilerleyemedim bende öyle direksiyonuma sıkı sıkı sarılıp çaresiz bir şekilde bana çarpmasını bekledim zaten bunlar 1-2 saniye içinde oldu Yerler yağlı ve hafiften ıslaktı karşı tarafta apaci gibi müzik son ses geliyordu frene bastı arabası kızakladı hiç frene basmasa sol tarafımda 3 araba girecek kadar alan vardı. Neyse ki ucuz bi şekilde atlattık sağlık olsun diyelim...

BthnKrkt - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    arabayı toplayamadır sogudun?

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Topladılar istediğim gibi olmadı farın teki yukarda kaldı renk tutmadı. Turbosuda sıkıntı çıkarmaya başlamıştı ufaktan..

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    K4m bi MeganeI adamı kesinilkle üzmez..
    Önden ok gibi arkadan b.k gibi

emre55 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    2 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    megane 1 rxi almanı öneririm klima 4 airbag abs yol bilgisayarı kolçak vs dolu bi araba. gideri de gayet güzeldir. Filtre olarak da AEM DRYFLOW al kesinlikle Şu an bizde var megane 1 rxi. 90.000km de ama hasarı var ön panel vs değişiyor ve bel altı boyatıcaz. 15.000tl gibi bi rakama vericez ilk sahibinden aldık daha 1 ay oldu

halilcan9455 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    1 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    marea düşük model , avrupa üretim olacaksa marea.Yerli üretimlerde konsolda çatlamalar vs oluyor.
    Megane da çok güzel.özellikle yakıt konusunda marea ya göre gayet az yakar.
    Alıntı gokhan07 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    uyması için öncelikle arabada bi beyin olması lazım oda senin arabada yok

Kadyr - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    14 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Meganda giderlidir hem yakiti daha azdir. Rxi az var ve cok istiyorlar rxt isini gorur

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı ArMy Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    K4m bi MeganeI adamı kesinilkle üzmez..
    teşekkürler
    Alıntı emre55 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    megane 1 rxi almanı öneririm klima 4 airbag abs yol bilgisayarı kolçak vs dolu bi araba. gideri de gayet güzeldir. Filtre olarak da AEM DRYFLOW al kesinlikle Şu an bizde var megane 1 rxi. 90.000km de ama hasarı var ön panel vs değişiyor ve bel altı boyatıcaz. 15.000tl gibi bi rakama vericez ilk sahibinden aldık daha 1 ay oldu
    eyvallah kardeşim hasarı ne durumda airbag vs açıldı mı ? hangi parçalar değişiyor fotoğrafı var mı elinde
    Alıntı halilcan9455 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    marea düşük model , avrupa üretim olacaksa marea.Yerli üretimlerde konsolda çatlamalar vs oluyor.
    Megane da çok güzel.özellikle yakıt konusunda marea ya göre gayet az yakar.
    Onlarda çok düşük modelli oluyor 2002-2003 olsa fena olmaz. 2001 de başladı yanlış bilmiyorsam yerli montaj. teşekkür ederim.
    Alıntı Kadyr Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Meganda giderlidir hem yakiti daha azdir. Rxi az var ve cok istiyorlar rxt isini gorur
    Evet yakıt konusunda üzmeyeceği kesin. Rxt lere 18 bin para istiyorlar benim için donanım pek sorun değil zaten pek bir farklılık yok ufak tefek şeyler dışında. Jant almak lazım baz modellere de bakalım hayırlısı eyv teşekkür ediyorum.

Kadyr - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    14 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Rta almada.rte orta donanim sanirim

Post Thanks / Like
    Mentioned
    2 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    [QUOTE=Onur Fatih;6612571]teşekkürler

eyvallah kardeşim hasarı ne durumda airbag vs açıldı mı ? hangi parçalar değişiyor fotoğrafı var mı elinde

airbag lerin hepsi sağlam, ön panel değişicek 2 çamurluk değişicek, radyatörler vs sağlamdı zaten biri delikti değişiyor, içi dışı tertemiz ilk sahibi hakimden aldık plakasını bile vermiycekti özel almış 3 4 hasar kaydı var ama önceden arabanın pert değil(zaten bi çamurluğu değişse bi aynası değişe 1000lira vs yazıyolar servis), 4 lastik yeni yedek jant ı sıfır lastiği sıfır. amcam salça oluyor arabaya anlaşamazsak düşünürseniz mesaj atarsınız 1 aya biter araç. lpg li zavoli marka rxi ler 18 19000tl, zaten 90.000km de de rxi yok denecek kadar az. biz hasarı olduğu için 15.000tl yazıcaz hayırlısıyla

halilcan9455 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    1 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    [QUOTE=Onlarda çok düşük modelli oluyor 2002-2003 olsa fena olmaz. 2001 de başladı yanlış bilmiyorsam yerli montaj. teşekkür ederim.
    [/QUOTE]
    o zaman megane almanız daha iyi olur.
    Dediğim gibi yerli modellerin iç plastikleri çok dandik.
    Alıntı gokhan07 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    uyması için öncelikle arabada bi beyin olması lazım oda senin arabada yok

meganes - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    5 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Benimde görüşüm megane 1 rxi (rxi'ler pahalıdır) Şuanda bendede 2002 rxi var.Gideride gayet iyi sağlamlık bakımındanda iyi araç.Özelleklerine gelirsek bendekinin torpido kağağında dynamic yazıyo rxi dynamic.
    Klima,4cam oto,çelik jant,yol bilgisayarı,4airbag,elektrikli ve ısıtmalı aynalar,abs,ön ve arka kolçak,ışıklı sürücü ve yolcu aynaları ve stündeki motor k4m kodlu 110hp dohc motor çoğu arabayı üzersin
    aracı yüksek fiyata satmam için elinizde 'jdm' yazısı varmı ??

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    [QUOTE=emre55;6612591]
    Alıntı Onur Fatih Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    teşekkürler

airbag lerin hepsi sağlam, ön panel değişicek 2 çamurluk değişicek, radyatörler vs sağlamdı zaten biri delikti değişiyor, içi dışı tertemiz ilk sahibi hakimden aldık plakasını bile vermiycekti özel almış 3 4 hasar kaydı var ama önceden arabanın pert değil(zaten bi çamurluğu değişse bi aynası değişe 1000lira vs yazıyolar servis), 4 lastik yeni yedek jant ı sıfır lastiği sıfır. amcam salça oluyor arabaya anlaşamazsak düşünürseniz mesaj atarsınız 1 aya biter araç. lpg li zavoli marka rxi ler 18 19000tl, zaten 90.000km de de rxi yok denecek kadar az. biz hasarı olduğu için 15.000tl yazıcaz hayırlısıyla
    Aslında hasarlı haldeyken fotoğrafları olsa iyi olurdu
    Ben haberdar ederim 1 ay sonra o zaman bi haberleşiriz.
    Herkese Teşekkür ederim megane biraz daha önde gibi

Post Thanks / Like
    Mentioned
    14 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Sırf Marea'nın filtre sesi için alın derim
    Brava sahibiydim.Yakıt konusunda megane daha önde.Ne kadar basarsan o kadar yakıyor bu araç.
    Görüntü olarak bence marea daha yakışıklı.Fiyat olarakta marea daha düşük olması lazım
    Coğrafya kaderdir

Post Thanks / Like
    Mentioned
    2 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı meganes Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Benimde görüşüm megane 1 rxi (rxi'ler pahalıdır) Şuanda bendede 2002 rxi var.Gideride gayet iyi sağlamlık bakımındanda iyi araç.Özelleklerine gelirsek bendekinin torpido kağağında dynamic yazıyo rxi dynamic.
    Klima,4cam oto,çelik jant,yol bilgisayarı,4airbag,elektrikli ve ısıtmalı aynalar,abs,ön ve arka kolçak,ışıklı sürücü ve yolcu aynaları ve stündeki motor k4m kodlu 110hp dohc motor çoğu arabayı üzersin
    senin arabanı merak ediyorum abi profilinde basık gibi duruyor, basık megane 1 bulmak zor fotoğrafları paylaşsan yaza doğru r19 u satıp belki bizde bi meg 1 yaparız hayırlısıyla kasıklara kadar basık

Post Thanks / Like
    Mentioned
    2 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    fotoğrafları çekemedim malesef megane 1 lerin hastasıyım ben sw si de çok hoşuma gider, k4m motor gerçekten renonun en başarılı motorlarının başında. megane 1 al rahatına bak yol tutuş vs herşeyde önde megane 1 megane 2 ye bile tercih etmem megane 1 i çok seviyorum nedense

İbrahim33 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    29 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Focus bak daha iyi , megane 1'ler dökülüyor...
    Alıntı B.Koçer Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    İtalyan aşktır Alman ticaret
    KALBİNİ MAHŞERE GÖTÜR !!

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı emre55 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    fotoğrafları çekemedim malesef megane 1 lerin hastasıyım ben sw si de çok hoşuma gider, k4m motor gerçekten renonun en başarılı motorlarının başında. megane 1 al rahatına bak yol tutuş vs herşeyde önde megane 1 megane 2 ye bile tercih etmem megane 1 i çok seviyorum nedense biz meg 1 sw ile 50 lirası mazot geri kalan benzin depoyla samsuna gittik arabada tık yok mazot+benzin karışık geldi biz karıştırmadık kat ı iptal et ve bi filtre ile müthiş ses alırsın k4m den
    eyv kardeşim güzel araba tabi. bakalım duruma göre şimdilik bişey söyleyemiyorum

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)