bugun karayolları trafik kanunu 26/2 maddesinden dolayı Jandarma tarafından trafik cezası kesildi 77 tl
ne yapabilirm sizce itiraz etme hakkım varmı? bundan sonra ne yapmalıyım ? tavsiyelerinizi bekliyorum
![]()
bugun karayolları trafik kanunu 26/2 maddesinden dolayı Jandarma tarafından trafik cezası kesildi 77 tl
ne yapabilirm sizce itiraz etme hakkım varmı? bundan sonra ne yapmalıyım ? tavsiyelerinizi bekliyorum
![]()
madde bu :Araçların dışında bulundurulması zorunlu işaretlerden başka, araçlara; izin alınmaksızın reklam, yazı, işaret, resim, şekil, sembol, ilan, flama, bayrak ve benzerlerini takmak, yazmak, sesli ve ışıklı donanımları bulundurmak
bence yaptıklarında yanlış birşey yok
ömer bende 3 yıl önce camdaki forge stickerından yemiştim..diyecek bişey bulamadım arabayı çekmeye kalktı inat edip hatta..vazgeçirdim ama cezayı yedim..
fabrika çıkışı yazılı olan araçların ayrımı nasıl yapılıyor peki ?
Trafik & Kasko Sigorta işleri Yapılır
gecmıs olsun abi mecbur ödeyecekmıssın gibi gözüküyor
İstanbul'da olsanız, bir daha o polis ne zaman denk gelir de aynı cezayı yazar derdim ama Ankara'da nasıldır bu durumlar bilmiyorum. Tekrar aynı kişi gelirse bu sefer ceza yazmaya yer aramasına gerek kalmaz.
Bence sökmeyin.
Başka bi çevirmede isteyen polis jandarma yine yazabilir demi ?
teşekkürler arkadaşlar
cezayı JANDARMA YAZDI
7 gün içerisinde ödersem %25 gibi bi indrim söz konusumu ?
evet abi %25 indirim var
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)