Subaru ilanlarında gezinirken dikkatimi çekti. Aracın stepnesi motorun üstündedaha önce böyle bişey gördünüzmü ? Bunun bi amacı varmı acaba ?
Subaru Impreza 1.6 GL Model 7.500 TL Sahibinden satılık ikinci el Kırmızı renk - 114417858
Subaru ilanlarında gezinirken dikkatimi çekti. Aracın stepnesi motorun üstündedaha önce böyle bişey gördünüzmü ? Bunun bi amacı varmı acaba ?
Subaru Impreza 1.6 GL Model 7.500 TL Sahibinden satılık ikinci el Kırmızı renk - 114417858
.Bana bu paralara jennifer lopez gibi kaportası olan paris hilton gibi ruhu var gözüküp gösterişli olup az yakan sibel kekilli gibi ucuz olan birşeyler lazım
Karbüratör sallanıyordur onu sabitlemek için koymuşlardır. Baksana o lastik çıkmaz da oradan. Onun görevi orası gibi duruyor.
enteresan![]()
yaşınız doğruysa görmemiş olablirsiniz ben eskiden ara ara görüyordum 86 mod. toyota coronalara benzer
LADA 2110 TRACTOR
RUSSİAN POWER
Hava yastığı görevi görüyorlar.
![]()
''Halkını cehalet ve sefalete teslim eden yöneticiler yok olmaya, cehalet ve sefalete sürükleyen yöneticileri seçen halk ise köle olmaya mahkûmdur." Mustafa Kemal ATATÜRK
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)