Kasko değerinin %5 inin üstünde olursa düşüm alabiliyoruzya. Peki benim aracım 1980 model. Kasko değer listesine bakıyorum 98 yılından daha eski yok. Ben nasıl bi yol izliycem?
Kasko değerinin %5 inin üstünde olursa düşüm alabiliyoruzya. Peki benim aracım 1980 model. Kasko değer listesine bakıyorum 98 yılından daha eski yok. Ben nasıl bi yol izliycem?
Gelir daresi Bakanl
buradan aracının modelini bulabilirsin ...
vergi konusu cok sacma model eskidikce vergidüşüyo yani devlet eski arabaya binin teşviği veriyoryeni araba daha fazla vergi![]()
King performance
Vergide saçma olan aracın kasko değerine göre olmaması. He bide yüksek hacim çevreyi kirletiyor hikayesi var. Ozaman egzost ölçüm istasyonlarına adam akıllı denetleme getiricek havayı kirleten daha fazla vergi ödicek. Araç sahibinede onun vergisiyle nereye,kaçtane ağaç dikildiği bilgisi verilecek.
::Kasko Değerleri::
buradan marka seçiliyor ...
Bana 97 model bir 5.2 jeep grand cherokee geldi, araç derli toplu da vergi indirimine girip girmediğini bulamadım, nereden bulabilirim yardımcı olabilir misiniz?
Bir alt vergi dilimindn kasit yas ile ilgili olan kisim yanlis hatirlamiyorsam. Dolayisiyla 77 model zaten m alt dilimde oldugundan %5 olayinin bir esprisi yok.
Bu arada plaka ile bagimli oldugunu sanmiyorum. Zira sistem online. En kotu tatli dillere ikametim burada ama plaka 32. Aslen Isparta ile ilgim yok denirse anlayis saglanir sanirim
sigortacınızda kaşeli imzalı form doldurup vergi dairesine baş vuruyorsunuz alt dilime düşüyor kaça düşer bilemiyorum ...
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)