istanbula yüzde 55, diğer illerimize daha düşük oranda zam yapılmış...
sıkıldım bu zamlardan artık valla yaa...
Tşk
Rıdvan.
Trafik Sigortasına büyük zam
istanbula yüzde 55, diğer illerimize daha düşük oranda zam yapılmış...
sıkıldım bu zamlardan artık valla yaa...
Tşk
Rıdvan.
Trafik Sigortasına büyük zam
habire zam yapacaklarına artık trafik sigorta bedellerini kural ihlallerine göre belirleseler... içkili yakalanan kaza yapanla tertemiz 5 6 senedir hasarsız ve alkol almadan direksiyon başındaki adamla aynı kefeye alınıp aynı trafik sigortası değeri ödemenin adaletini anlamış değilim....
1991 HONDA CRX - TOTALLED
1988 TOYOTA CELICA GT ST162 - SOLD
1991 HONDA INTEGRA LS - SOLD
1990 HONDA CIVIC EF - SOLD
85-92 OLDSKOOL COMING SOON
geçen hafta sattığım megane için 5 aralıkta 332 liraya trafik (nippon sigorta)yaptırmıştım.
dün aldığım bravoya 401 liraya (ray sigorta) yaptırdım.. 70 lira giydirmişler..
bende daha cuma günü 283 den yaptım sigortamı
zamlar var fakat güzel fiyat veren firmalarda var
İzmir'den Deniz abimize teşekkür ediyoruz destekleri için)
Seyyar Tayyar
ohaaaaaaaaaa demeden kendimi alamadım ne bu ya yuhhhh bu işin sonu nereye varacak çok merak ediyorum![]()
PROSTOCK GARAGE
SONKANATKIRICI K20 SİYAREXS
kaza tutanağı düzenlenme işinin yeniden emniyete devredilmesi lazım. uyduruk tutanaklar yüzünden sigorta şirketleri zarar etti. olacağı buydu.. eksperlerin de sıkı denetlenmesi lazım..![]()
Sgk primleri ve araç başına ödenen tutar da artmış.22500 den 25000 tl olmuş.
OEM+
Zaten primler cosmuş durumda.
352 ye zar zor yaptırdım tanıdık vasıtasıyla bazı firmalarda 700 küsürlere kadar çıkmıştı eski aracımın kasko fiyatına yakın. Kaskolarda uçmuş durumda...
Adamlar istanbul'un tamamını zenginleştirmeye çalışıyorlar sanayiyi vs gebzeye doğru atmalarınında en büyük sebebi bu şimdide halkı bu şekilde bezdirip istanbul'un dışına atmaya çalışıyorlar hakkımızda hayırlısı olsun ama hakkımızı bu şekilde yiyenlerede HARAM ZIKKIM OLSUN...
Araç sigortasının sigorta firmalarının kafasına göre fiyat uygulmasında olması çok salakça bir durum, bunun bir standardı bir düzeni olması lazım, yapamıyorlarsada ya kaza sabıkalı araca yada ayda 5 kazası olanlar yıllardır hiç kazası olmayan adam aynı primden ödemesin o zaman.
40 Alimi 1 Delille yendim, 1 Cahili 40 Delille Yenemedim. (İmam Şafii)
5 sene demiştim ama bu gidişle daha erken İstanbul'u terk edeceğim.
P.S: Hep beraber sigorta şirketi açalım, TT Sigorta A.Ş.
Benzine yemiyor demek ki başka yerlere yapıyorlar, işimle alakalı olduğu için biliyorum daha birçok kaleme zam geldi aslında, mesela damga vergisi vs... elden bir şey gelmiyor bu bariz, alışmak lazım.
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)