Çamurluk açmak için bu aparatı kullanan bir dükkan varmıdır istanbulda?
![]()
Kullanan yer var mı bilmiyorum ama muadil olarak beyzbol sopası kullanabilirsin.Lastikle çamurluk arasına sıkıştır hafifçe gaz vermeden debriyajdan çekerek yürüt. hızlı yaparsan boyayı çatlatırsın yada çamurluğun bağlantı ayaklarına zarar gelebilir. tabi 1 kişi sopayı tutsun .
bu konu banada yaradı bak şimdi tamda jazz konumun ustune geldı
arkadaşın anlatmak ıstediği burda var en alttakı mesajda videonun sonlarına doğru.
http://www.techturkey.com/forum/yol-...il-yardim.html
DR. OWL
berk fender roller vs amerikan icatlarına gerek yok
araba ztn boyasız,guzelce az biraz ısıtıp
cekıcleyerek camurluktakı /_ kısmı rahatca / ezersiniz tertemiz kalır.
fender roller ztn camurlugu acmak ıcın degıl. o ıce uzantıyı ezmek için bilgin olsun.Genısletmek stiysan yanlıs secenek yani..
- K -
________
Dr.Ecu
zamanında bende çok aramıştım bunu aleti siteden bir abimiz ingiltere de bulabilirsin demesi üzerine bütün hevesim kaçmıştı.
34UT9163HONDA CIVIC EK SEDAN
28DH223 HONDA CIVIC EK HB
28TR126HONDA CIVIC VTEC II
28AS464HONDA CIVIC FB7
Cok yakin bir zamanda benimde ihtiyacim oldu, aletin shippinginin 100 dolar olmasi nedeniyle almaktan vaz gectim eski yontemle duzelttirdim. Beyzbol sopasi filan aman derim ricer isleri onlar.
You call it turbo lag , i call it foreplay ...
Bu alet benim elimde mevcut.
Alt katta ewin deposunda duruyor.
gene youtube onerileri gelmiş konuyagoz var nizam var o sopayla ne kdr duzgun iş olur.
bostanci sanayide var.alt otel tarafi girişten yokus yukari ciktiginzda son sokakta hemen sagda bi lastikci var orda olmasi lgzm.
bnm arkalar o makineyle acildi.
not : kıvrılma bolgesinde boya catlama ihtimali var bilgin olsun.
Onur abi benimde pek bi bilgim yok arkadaşın mazda 3 için arıyoruz coilover la basık halinde lastik camurluğa sürtüyor fender roller la hallederiz diye düşündük daha önce bir kaç yerle konuşmuştuk çamurluk açmak için boyası kalkar falan dediler hiç girmedik o işe
fender roller la içteki o kısmı kıvırırsak iş görür diye düşünüyoruz teşekkürler abi bilgi için
Teşekkürler ama istanbul içi gerekiyor
Teşekkürler gidip bakarız oraya dükkan adını falan hatırlıyormusunuz?
Bizde bir kaç yerde baktık dediğiniz gibi shipping muhabbetinden vaz geçtik umarım buluruz![]()
berk içi ezince kurtarıp kurtarmicağı şans duruma göre 0.5-0.8 kamberde verebilirsiniz..
tam neresi surtuyo biliyosanız eğer o kısmı ezdirin ilk başta,baktınız sürtme kesiliyo(ki kesilir genelde)
komple ezdirirsiniz.o boya atar diyen kişi kbakma ama ya eli çekiç tutmayı bilmiyo yada kaportacı değil.(parça boyalı degıl dıyerekten bu msg'ım)
en kötü forumdan melih'in konusu var.Babası çekiç ustası.10numara10yıldız yapar diye dusunuyorum Melih-Ö özel msg at.![]()
- K -
________
Dr.Ecu
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)