Merhaba arkadaşlar , Galatasaray - Schalke macı icin 5-6 bilete ihtiyacım var acil. Yardımcı olabilecek arkadas varmı , Kıbrıstan bilet kescez , garanti maç bileti elimizde olsun istiyoruz
Merhaba arkadaşlar , Galatasaray - Schalke macı icin 5-6 bilete ihtiyacım var acil. Yardımcı olabilecek arkadas varmı , Kıbrıstan bilet kescez , garanti maç bileti elimizde olsun istiyoruz
Arkadaşımda kombine var, bazen veriyor,ama normal bilet fiyatına vermiyor açık söylemek gerekirse,siz de sanırım karaborsa düşünüyorsunuz. Düşünürseniz p.m atın , sorabilirim sizin için.
Polo TDI WRC İsot Edition / Powered by İsot
Instagram : mehmetguliaytar
bilet.galatasaray.org dan satılıyor fuat.
http://www.sabah.com.tr/SabahSpor/Fu...ilet-fiyatlari
bende alıcam manu macına karaborsadan aldık mecburen
bakalım bu maca alabilecekmiyiz gs bonusumda var ama bakalım artık
biletix teyken bilet bulmak nerdeyse imkansızdı ancak galatasaray ın kendi sitesine geçtikten sonra daha kolay bilet alabiliyorsun. ancak schalke maçına yine bilet kalmayacaktır. bu arada elimde 2 adet kombine var ihtiyacı olan benimle pm den iletişime geçebilir....
hiçbir uçak havada kalmaz...
Ne kadar çok karaborsacı varmış tech te 1-2 gün içinde haber verebilirseniz pegasustan gişe fiyatına max 2-3 bilet ayarlayabilirim isteyene
ben sabah girdim siteye 10dk süre veriyormuş.. 10.45 de sitedeydim. 10.55 de attı5dk ile alamadım..
*10ur_K Nickli Üyeden Alıntı
Bu sistem nasil oluyor sure veriyorsa kesinlikle bilet alabiliyormusun yada suren geldiginde bilet alamayabiliyormusun
düzgün fiyattan vermek isteyen olursa stadın çatısı,kömürlüğü farketmez 2 tane bilet ihtiyacımız var.
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)