Hayırlı olsun güle güle kullanında sizi bmw den soğutan sebebi çok merak ettim bmw aşktır ya![]()
Ne Mutlu Türk'üm Diyene....
tşk ederim
soguma derken biraz bmw düşüncelerimi kenarıya attım ama benim için bmw farklı cocuklugumdan beri e30 hastasyım fakat bi e36 aldım arkdas sanayiciye para kazandırmaktan başka bişi yapmadımyagcıya para kazandırdım ugrastırdı oyuzden alan arabay düzgn bakmams bana patladı vs... oyuzden e36 kasa suan uzak biraz e46 ön planımda para olursa e92
![]()
http://d1302.hizliresim.com/16/h/k4253.jpg
bu fotoğrafta araba yabancı yapımı diyebilirdim. Maşallahları var, döneminin araçları hepsi. Modayı iyi takip etmişsiniz diyelim. Arka stopların geri lambasını siyah yapabilirsiniz mesela folyo ile daha tok durabilir, hatta arka tampona lip bile uydurulabilir.
TR - B13
araçların yapımında hep modayı takip edilip yapıldı ilk araç paliodu ozaman fiberli tamponlar, tesisat bagaj iptalli araçlar modaydı onu yaptık fuara cıktı satıldı .
sonra bmw alındı onu dış ülkedeki araçlara benzemesi açısından plasti diple yeşil boyandı iddalı basıldı kamberlendi.(ön ve arka taraf jant hizalarında basıktı ,ön lip hellaflush kaplı v.s )
geriye şimdi caddy'i oldu onuda germany jdm arası bişi yaptık dış ülkede gayet popüler sonuçta o yazılar fazlalık olduğunu düşünmüyoruz jant konusunda ofsetli daha basık olcaktı ama babası kullanyo malesef![]()
Palio eski dönemin aracı belli her yerindenbmw farklı olmuş..
Caddy oldukça güzel tadında olmuş bence sticker sevmem normalde ama ilginç şekilde hoşuma gitti duruşu kısacası emek harcamıssın yakışmış![]()
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)