Bir gün buraya benim de böyle bir başlık açacağım aklımın ucundan dahi geçmezdi. Geçse bile isteyeceğim en son şey olurdu zaten. Öncelikle yazacaklarımdaki hatalardan, yanlışlardan dolayı şimdiden özür dilerim. Ne bir şey düşünebilecek, ne de bir şey yazabilecek durumdayım.
Bugün canım kardeşim Armağanı malesef bir trafik kazası sonucu kaybettik.
Sabah beni telefonla arayıp, anne ve babasının kaza yaptığını, takla attıklarını, fakat durumlarının iyi olduğunu söyledi. "Ben şimdi oraya gidiyorum, sen de yardıma gelir misin?" dedi. Hemen kaza yerine gittim. Çok şükür ailesinin burnu bile kanamamıştı. Fakat babası haber aldığını ve Armağanın onların yanına giderken kaza yaptığını söyledi. "Sincan devlet hastanesine götürmüşler" dedi.
Hemen Sincan devlet hastanesinin acil servisini aradım, oraya o isimde bir hasta gelmediğini söylediler. Derin bir ohh çektim. Ayakta tedavi uygulayacaklar herhalde, önemli bir şey yoktur dedim.
Hastaneye gittiğimizde durumunun ciddi olduğunu, beyin kanaması geçirdiğini öğrendik. Bildiğimiz bütün duaları okuyup, iyi haberi beklemekten başka hiç bir çaremiz yoktu. Cuma namazı için Sela verilirken malesef kardeşimin ölüm haberini aldım.
Hayat acı bir ders daha verdi bana. Ölüm diye bir şeyin ciddiyetini bir kez daha yüzüme vurdu.
Forumdan Tünay, Çağlar, Tekin gibi isimler Armağanı zaten yakınen tanıyorlar, okul arkadaşlarıydı. Hepsi telefon numarasını değiştirdiği için onlara telefon ile ulaşamadım. Onlar dışında Ankaranın çok çok eski buluşmalarına gelen bazı insanların onu en azından sima olarak veya yakınen tanıdıklarını da biliyorum.
Yazmak istediğim; ama yazamadığım o kadar çok şey var ki.... Kardeşim gitti. Hayattaki en güvenilir, en saf, en düzgün, en doğru adamlardan biri daha gitti bu dünyadan.
Cenazesi yarın (16.02.2013 Cumartesi) Kocatepe Camide kılınacak öğle namazına müteakip, Karşıyaka Mezarlığında defnedilecek.
Ona olan son görevimiz için biz orda olacağız. İsteyenler bana aşağıdaki numaradan ulaşabilirler. Olur da cevap vermezsem uyumaya çalışıyorumdur. 15-20 dk ara ara anca uyuyabiliyorum. Ben gördüğüm bütün cevapsız çağrılara mutlaka geri dönerim.
Armağanı tanıyıp ta cenazeye gelemeyecek olanlar, Allah rızası için içlerinden bile olsa ona olan haklarını helal etsinler. Kardeşim diğer tarafa kimseye borçlu gitmesin.
Serkan: 0 505 5 2 7 dokuz dokuz dokuz dokuz