User Tag List

Sayfa 1/3 123 SonSon
51 sonuçtan 1 ile 19 arası

Konu: DSG sanziman mi yoksa Manuel mi ?

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)

Talking DSG sanziman mi yoksa Manuel mi ?

Arkadaslar aranizda dsg sanziman arac kullanan var mi ? Bilhassa sorum Golf R kullananlar icin.Otomatik vites arabayi hic sevmeme hatta nefret etmeme ragmen; kafami kurcalayan otomatik (DSG) arac mi tercih edersiniz ya da manuel arac mi tercih edersiniz..Bir boy ya da iki boy onde olur dsg ya da manuel arac daha sorunsuz yuklenir degil de, daha cok dsg arac kullanirken zevk aliyor musunuz ve sizi gercekten tatmin ediyor mu araciniz ? Gorusleriniz !!!

Canselmo - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    7 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Dsg nin cok avantajı var .. Sorunsuz sıkıntısız .. Perfonmans konusunda cok üstün.Yakıt tasaruffuna katkısı

Kişisel bir işdir bu vites işi ..Ben manuel tercih ederim kullanım zevki açısından fakat dsg yi daha zevkli bulan kişilerde var aslında tercih işi ..

FAGE12 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Yukleme yapacaksanız amaclanılan hedefe gorede degısebılır gunluk kullanıcaksanızda degısebılır bu krıter bıraz daha acıklayıcı olursanız daha ıyı yardımcı olunabılır. Sahsen manuel tercıhımdır daha zevklı gelır bana her acıdan
    Birgün Ölürsem Tabutumu 4kişi Taşıyacak Yaa. Öndekiler 1.60 Boylarında, Arkadakiler 1.90boylarında Olsun. Maksat Ön Biraz Basık Dursun

Kadyr - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    14 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    bende manuel vites sevenlerdendim. ama dsg kullanınca boşver manueli diyosun. ben mesela genelde triptonik takılıyodum keyif yapcağım zaman d de kullanıyodum

bilalMW - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    10 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    manuel tercihim olur. en azından ilerde oldu aracı yükledeniz dsg software update filan uğraşmassınız diye düşünüyorum.
    Ex Automobile Service Advisor - New Truck Service Area Manager

meLaNchoLic - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    manuel candır canandır gün gelir dsg şanzımanda bi arıza çıkarsa bide çok masraf olur tahminimce
    Alıntı atituti Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    şu kızın memeleri anadoluda 9 çocuk doğurupta emzirememiş kadınlarınkine benziyor ama biri ünlü oluyor digerleri tarlada ugrasıyor

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı FAGE12 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Yukleme yapacaksanız amaclanılan hedefe gorede degısebılır gunluk kullanıcaksanızda degısebılır bu krıter bıraz daha acıklayıcı olursanız daha ıyı yardımcı olunabılır. Sahsen manuel tercıhımdır daha zevklı gelır bana her acıdan

Hedef yukleme veya onde gitme degil.Sadece DSG arac kullanirken zevk alip almiyor musunuz? Bir arac almaya niyetlendim yalniz su aralar dsg den baska opsiyonlusunu pek bulamiyorum ne oldu kiran mi girdi onu da anlamadim acikcasi aramasan hani derler ya onunde zibil olur.En sonunda gidip dsg alayim diyorum ama hic benim tarzim da degil aslinda.Zevk almiyorum surerken araci.

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    elinin altında oynıcak bişey olması lazım
    şu kızın memeleri anadoluda 9 çocuk doğurupta emzirememiş kadınlarınkine benziyor ama biri ünlü oluyor digerleri tarlada ugrasıyor

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Manuel kullanmayi bende cok seviyorum hani filtre sesi ya da egzoz var ise egzoz'un ara gaz sesini duymasi cok harika bir keyif.Benimde tercihim manuel lakin namissiz golf r'a niyetlendim onda da manuel sanki yer yarildi icine girdi.Piyasada yok suan..

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    acele etme abi illaki çıkar biyerlerden =)

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    sagolasin antalyanin neresinden ? bende alanyada calisiyordum turizmde oradan geldim isvec'e.Antalya'ya da cok geldim hanimlarla arada kacardim

Mr.K - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    14 Post(s)
    Tagged
    1 Thread(s)
    Alıntı GTI-OKTAY Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Manuel kullanmayi bende cok seviyorum hani filtre sesi ya da egzoz var ise egzoz'un ara gaz sesini duymasi cok harika bir keyif.Benimde tercihim manuel lakin namissiz golf r'a niyetlendim onda da manuel sanki yer yarildi icine girdi.Piyasada yok suan..
    o zmn DSG fart diyorum

abi kullanıcya göre değişir ama ben mauel'ciyim şahsen.ama istanbulda olsan otomatik derdim dsd asd bbg farketmeksizn.trafik buyuk dert cunku..
    - K -

________
    Dr.Ecu

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı GTI-OKTAY Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    sagolasin antalyanin neresinden ? bende alanyada calisiyordum turizmde oradan geldim isvec'e.Antalya'ya da cok geldim hanimlarla arada kacardim
    pm atayımda abi konu dağılmasın burdaki

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı Mr.K Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    o zmn DSG fart diyorum

abi kullanıcya göre değişir ama ben mauel'ciyim şahsen.ama istanbulda olsan otomatik derdim dsd asd bbg farketmeksizn.trafik buyuk dert cunku..

Haklisin istanbul'un derdi hic bitmiyor hele ki trafigi dur kalk dur kalk adamin omrunden gidiyor hele ki birde tikandi mi

President - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Kendim 1 kere DSG kullandım, vites geçişleri keyifli bir şanzıman. Özellikle sıkışık trafikte manuel bazen can sıkıcı olabiliyor. Yanlız DSG için nette çok şikayet konusu var. Sorunlu bir ünite olduğu söyleniyor. Kavrama, mekatronik arızaları, kuru tiplerde düzgün olmayan yollarda ses problemi gibi şikayetler var. Onarımı da yetkili servislerde pek ekonomik rakamlar değilmiş.

Özellikle 2. el araçta ben olsam DSG almaya cesaret edemezdim. İyice araştırın derim.

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Tesekkur ederim president.Bende buyuk ihtimalle manuel almayi dusunuyorum her ne kadar da bulmasi su an icin biraz zor olsada.Napalim biraz beklicez.Cikmadik candan umit kesilmez.

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    eger manul dusunuyorsanız neden cupra r dusunmuyorsunuz ?
    Birgün Ölürsem Tabutumu 4kişi Taşıyacak Yaa. Öndekiler 1.60 Boylarında, Arkadakiler 1.90boylarında Olsun. Maksat Ön Biraz Basık Dursun

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı FAGE12 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    eger manul dusunuyorsanız neden cupra r dusunmuyorsunuz ?

Cupra R evet dusundum aslinda yalniz Cupra R avrupada cok tutan bir arac degil hele ki golf R ile kiyaslama yapmiyor kimse.Burada yasadigimdan biliyorum.Pek yuzune bakmiyorlar.Simdi adamlar sadece burada benim arabam 2 boy gecti seni senin araban 1 boy geride kaldi mantiginda olmadiklarindan,onlar icin once guvenlik sonra rahatlik daha sonra bu tarz araclari almak istiyenler icin 3. secenek ise hiz.Cupra R ile Golf R fiyatlari yari yariya burada.Satarken hem zarar ederim pek alicisini bulamam hem golf'um var su an hosuma da gidiyor.Yine golf almayi istiyorum acikcasi.

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı gtı-oktay Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    cupra r evet dusundum aslinda yalniz cupra r avrupada cok tutan bir arac degil hele ki golf r ile kiyaslama yapmiyor kimse.burada yasadigimdan biliyorum.pek yuzune bakmiyorlar.simdi adamlar sadece burada benim arabam 2 boy gecti seni senin araban 1 boy geride kaldi mantiginda olmadiklarindan,onlar icin once guvenlik sonra rahatlik daha sonra bu tarz araclari almak istiyenler icin 3. Secenek ise hiz.cupra r ile golf r fiyatlari yari yariya burada.satarken hem zarar ederim pek alicisini bulamam hem golf'um var su an hosuma da gidiyor.yine golf almayi istiyorum acikcasi.
    dıyecek soracak bısey bırakmadınız ozaman en kısa surede manuel golf r alırsınız ınsallah

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)