User Tag List

Sayfa 1/2 12 SonSon
24 sonuçtan 1 ile 19 arası

Konu: Arabanızı iphone ipad android Blackberry telefon yada tabletinizden çalıştırın

darkmoon - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    107 Post(s)
    Tagged
    1 Thread(s)

Arabanızı iphone ipad android Blackberry telefon yada tabletinizden çalıştırın

Sitede multimedia bölümü olmadığı için en yakın bölüm burası diye buraya açdım..

Aracınızı cep telefonunuzdan yada tabletinizden çalıştırmaya yarayan çok güzel bir aparat..

ürümüzün adı python bunun alarmı olanıda var sadece tel çalıştırma özellikli olanıda.. aslında bu tip üç beş ürün daha var ama adamlar her sene app ücretli yapmışlar yani ürünü sadece almakla yetinmiyorlar her sene app güncelleme parasıda alıyorlar80$ ile 100$ arası sanırım bu python almıyor ondan öncelikli bunu seçdim

Python PS3000 SmartStart

genel özellikleri

arabanın telden kapıları açma
    Kapıları kapama
    uzakdan çalıştırma
    Gps den aracın yerini öğrenmek
    takvimden aracın ne zaman çalıştırılıcağını kurabilmek

daha bir kaç şey daha varda unuttum

buda örnek

BORKED

Python – Remote Start - SmartStart PS3000

Ben çok beğendim fiyatıda öyle uçuk kaçık değil akranları arasında en makulü gene ebayda 160$ kadar bulmak mümkün alarmsız modelini.. tek kötü yanı immobilizer'lı araçlarda okuduğum kadarı ile immo'yu bypass etmek gerekiyormuş yani devre dışı bırakmak gerekiyormuş ondan biraz çekimser kaldım..

Bunun aynısını viper diye bir şirkette yapmış adamlar uçmuş ama 300$istiyorlar üstüne ilk sene bedava ikinci sene app yenilemeye 70$ istiyorlar..
    Edebim el vermez edepsizlik edene... Susmak en güzel cevap, edebi elden gidene. [Yunus Emre]

Zenginin malı Züğürdün çenesini yorarmış.. (ZZ Rules)

Post Thanks / Like
    Mentioned
    107 Post(s)
    Tagged
    1 Thread(s)
    sanırım pek kimse meraklı değil bu tür şeylere
    Edebim el vermez edepsizlik edene... Susmak en güzel cevap, edebi elden gidene. [Yunus Emre]

turbo&quattro - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    58 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Ne kadar bu ?

Post Thanks / Like
    Mentioned
    107 Post(s)
    Tagged
    1 Thread(s)
    ebayda 170$ satıyor adam.. ben mesaj çekdimde cevap vermedi aracın immosunu bypass etmemiz gerekiyormu diye gerekmiyorsa bende almak istiyorum.

http://www.ebay.com/itm/Python-PS300...item3cce5d83ad

kasırqa - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    böyle bişey kullanan var mı ?

Post Thanks / Like
    Mentioned
    107 Post(s)
    Tagged
    1 Thread(s)
    immo bypass edilmiyorsa bir kaç aya ben olabilirim

turbo&quattro - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    58 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    immo vs alamam oyle riskler. Zaten ihtiyacta yok boyle birseye

Calderon - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Arabayla oyuncak gibi oynamaya gerek yok Ama zevkler ve renkler tartışılmaz ...
    28 AF 870 Facebook Twitter

kasırqa - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    babama gösterdim gözleri parladı uzaktan klima da açanı var mı bunun diye immo olayı olmasa iyiydi gerçi anrdoidciyiz biz ailece

Post Thanks / Like
    Mentioned
    107 Post(s)
    Tagged
    1 Thread(s)
    ihtiyaç kısmı göreceli misal anahtar olayı biter illa anahtar kullanmana gerek kalmaz.. ayrıca soğuk kış zamanları aracı önden ısıtabilirsin evinden yada başka bir yerden..
    Allah korusun aracın çalındı direk google haritada yerini bulabiliceksin sırf bu özellik için bile alınır.. yada olduya anahtarı kaybettin yedeğide yok benim başıma alanyada bir kez geldi yedek anahtarı istanbuldan kargoyla yollatırmışdım araba 3 gün yatmışdı

Post Thanks / Like
    Mentioned
    107 Post(s)
    Tagged
    1 Thread(s)
    bu arada adamlar dizel ve benzinli ayrımına kadar yapmışlar dizelde buji ısıtma olayı olduğu için telden start engine dediğiniz vakit aracınız dizelse misal sizin ayarladığınız müddetde önce kontak açıyor bekliyor sonra engine start yapıyor..

Cagrii - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Gerek yok bencede bide ne kadar güvenli orasını bilmem yarın bigün kapıda bakarsın araba olmaz bunuda çözerler

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    immo bypass edilmeden çalışması pek mümkün değil sonuçta kontak 'bana giren çıkan yok banane ?! ' diyecektir

http://www.sahibinden.com/ilan/vasit...81869986/detay

Böylesi de var. bir ara ben de düşünmüştüm ama ya arabayı viteste bırakırsak , işte o zaman cümbüşü görün.

Post Thanks / Like
    Mentioned
    107 Post(s)
    Tagged
    1 Thread(s)
    şimdi satıcıdan mesaj geldi bununda yıllığı 50$ mış.. sildim listeden

Post Thanks / Like
    Mentioned
    28 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Bu işin kaymağını Viper yedi. iPhone 3GS nin son zamanlarında çıktı.. İlk kez de zaten iOS ile girdi piyasaya.. Yaklaşık 3 yıldır piyasada bu işler.. Lakin o trend bitti, geldi geçti..

149-799 usd arasında değişen fiyatlarla çok fazla opsiyonu olan bir sistem Viper.
    Kendileri bu işlerin şahıdır gözümde.. Diğer markalar Viper ın peşinden gelir bana göre..

Post Thanks / Like
    Mentioned
    107 Post(s)
    Tagged
    1 Thread(s)
    Alıntı Quantum Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Bu işin kaymağını Viper yedi. iPhone 3GS nin son zamanlarında çıktı.. İlk kez de zaten iOS ile girdi piyasaya.. Yaklaşık 3 yıldır piyasada bu işler.. Lakin o trend bitti, geldi geçti..

149-799 usd arasında değişen fiyatlarla çok fazla opsiyonu olan bir sistem Viper.
    Kendileri bu işlerin şahıdır gözümde.. Diğer markalar Viper ın peşinden gelir bana göre..
    viperı uzun zamandır bilirim o dediğiniz start smartıda biliyorum viperın zaten bunla birebir aynı kasti viperı paylaşmadım fiyatları çok ucuk kaçık rakamlar..
    ben onların bu işin ekmeğini yediğinide sanmıyorum sektörlerinde liderler ama işin ekmeğini onlar yemiyor bence onlar yapıyor başkaları onların yapdığını kopyalayıp onlardan çok çok düşük fiyata piyasaya sürüyorlar asıl ekmeği o kopyacılar yiyor viper yüksek ve gereksiz fiyat çıtasıyla hep bir adım gerice olucak şahsi fikrim..

bu sistemi blogunda yapan bir çocuk var kendi imkanlarıyla yapmış modülüne kadar hemde onunkinde yalnız app yok daha basit tele mesaj atıyor mesaja göre araba çalışıyor kapılar açılıyor falan çocuk bütün sistemi 70 dolar maliyetle yapmış blogunda adım adım nasıl yapdığınıda göstermişdi.. kaldıki demek bu iş sanayileşip seri üretim yapılsa 70 dolarlık maliyet 20-30 dolarlara düşücek.. adamlar bu kadarcık şeyden 300 dolardan 500 dolara kadar paketine özelliğine göre fiyat çekiyorlar..

gönül isterki bizim yazılımcılarımızda keşke bu tip yerli şeyler yapsada yurt dışından değil tr den baksak alsak..

Post Thanks / Like
    Mentioned
    28 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı darkmoon Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    viperı uzun zamandır bilirim o dediğiniz start smartıda biliyorum viperın zaten bunla birebir aynı kasti viperı paylaşmadım fiyatları çok ucuk kaçık rakamlar..
    ben onların bu işin ekmeğini yediğinide sanmıyorum sektörlerinde liderler ama işin ekmeğini onlar yemiyor bence onlar yapıyor başkaları onların yapdığını kopyalayıp onlardan çok çok düşük fiyata piyasaya sürüyorlar asıl ekmeği o kopyacılar yiyor viper yüksek ve gereksiz fiyat çıtasıyla hep bir adım gerice olucak şahsi fikrim..

bu sistemi blogunda yapan bir çocuk var kendi imkanlarıyla yapmış modülüne kadar hemde onunkinde yalnız app yok daha basit tele mesaj atıyor mesaja göre araba çalışıyor kapılar açılıyor falan çocuk bütün sistemi 70 dolar maliyetle yapmış blogunda adım adım nasıl yapdığınıda göstermişdi.. kaldıki demek bu iş sanayileşip seri üretim yapılsa 70 dolarlık maliyet 20-30 dolarlara düşücek.. adamlar bu kadarcık şeyden 300 dolardan 500 dolara kadar paketine özelliğine göre fiyat çekiyorlar..

gönül isterki bizim yazılımcılarımızda keşke bu tip yerli şeyler yapsada yurt dışından değil tr den baksak alsak..
    benim düşüncem bu işler bitti artık.. bana cazip gelmiyor açıkçası..
    o söylediğin sistem 2008 de de vardı. eminönünde 200tl ye satıyorlardı kutu şeklinde.. içine sim kart yerleştiriyordun, sonra o numarayı arıyordun, telesekreter ile seni yönlendiriyordu. kapıyı aç, kornayı çal, arabayı çalıştır, durdur vsvs.. 2008 de marmara honda plaza takıyordu.. 5 yıl geçti..

Ayrıca viper gibi ios ya da android üzerinden çalışan sistemler otomobile bluetooth ile bağlanıyor. 20mt uzağa git kullanamazsın..

Ancak az önceki söylediğim sistem mesafe gözetmiyor. istersen sen brezilyada ol, araba antartikada olsun, çalışır.. Taktırmak istesem bunu taktırırım.. Benim için güvenlik amaçlı yapılacak bir sistemse en başarılı olanı budur. Otomobilin o an nerede olduğuna kadar menüsü zengin bir sistem. Adını sanını unuttum ama mutlaka internette bulunur..

Öte yandan söylediğin gibi bu işler 20-30 usd lere düşmez. Seri üretim de olamaz, kapış kapış gidecek bir şey değil çünkü..

Benim düşüncemdir bunlar ancak tabiiki herkesin kendi görüşüdür.. Saygılı olmak lazım.
    Yine kendi adıma konuşmam gerekirse beni cezbedecek işler değil bunlar. Ha ille hangisidir remote starter konusunda hangisidir denirse, Viper bir numaradır derim. pahalı mı? Evet pahalı. Ancak ne kadar ekmek o kadar köfte bu işler.. Yıllık aidat vs de yok.. Bir kere satın alıyorsun, sonra devam et..

Telefon üzerinen otomobil kontrolü bana çok matah bir şey gibi gelmiyor. En azından orjinal olmadığı sürece taktırmam. Gereksiz. Bence tabi

_sinan_ - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    rusyada bunu yapan çok var , oturduğum binada sabah otobüs durağına giderken bakıyorum otoparkada 4-5 araba çalışıyo ama kimse yok insanlar önce kumandada çalıştırıyor sonra aşağı inip sıcak sıcak gidiyor , en güzel yanı bu..

Post Thanks / Like
    Mentioned
    107 Post(s)
    Tagged
    1 Thread(s)
    viperın bluetoothlu modülü var normal gsm modülüde var dediğin gibi istersen brezilyada ol gene çekiyor bende biliyorum bu tip sistemlerin yıllardır olduğunu ama onlar bu neslin ilk versiyonları idi.. bir kutu vardı kabaca o kutunun içine bir tane gsm kart takılıyordu belli komutlar mesaj çekiyordun o komutlara tepki veriyordu... o dediğin çok farklı bundan..

bu işletim sistemine entegre app ile destekli olduğu için paylaşdım hoşuma gitti sadece telden değil tablet yada android ios un yüklü olduğu her yerden aracını kontrol edebilirsin o yanı çok hoşuma gitti..

katılmadığım tek şey gelecek yazılımlı araçlarda...
    bugün teslanın ön göğsünde devasal bir tablet var ve her şeyi o tablet üstünden yapıyorsun.. bu gün artık ipad yada tablet entegrasyonları araçlara arttı insanlar artık eskisi gibi teyp takmıyor tablet takıyor araçlarına ilerde bence çok araçda bu olay standartlaşıcak artıcak yani ios lu yada android li araçlar görürsek ilerde hiç şaşırmamak lazım.. hatta araca özel app ler fabrikalar çıkartabilir buralardanda güzel paralar kazanır fabrikalar.. sallıyorum adam 5 dolara bir app indiricek fabrikanın resmi app si onu indirdiği an aracında 4 camı aynı anda kapa sistemi aktif hale gelicek yada bu tip bir çok özellik store'dan satın alınarak aktif hale getirilebilinicek fabrikalar bu işden çok iyi para kaldırır..

bence bu yazılım çağı yeni başlıyor arabalarda.. şu sistemde immoyu deaktif etmese ve yıllık ödemesi olmasa bence çok güzel bir sistem zararı olmaz araca tam aksine faydası olur kaldıki dediğim gibi bunu sadece tel olarak düşünmemek lazım işin içine app girdimi kontrol ios ise ipad ipod v.b android ise tabletler ve android yüklü her alet edavattan aracınıza ulaşım sağlanabilir bence güzel şeyler ilerde bu işleri bence dahada konuşulucak yaygınlaşıcak..

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)