arkadaşlar fc3 yani RX 7 ler nsl bir araçtır bilgisi olan varmı acaba![]()
arkadaşlar fc3 yani RX 7 ler nsl bir araçtır bilgisi olan varmı acaba![]()
o biçimgüzel arabadır ama tr de fazla parçası olan bir araç değil eğer almayı düşünürsen bence vazgeçmelisin ama yurt dısından duyduklarıma göre fena bi araç değilmiş
www.egeturbo.com
Turbo asker
ne parçası olmasını bekliyosun acaba ? çoğu otomobilin parçası zaten isteyince gleiyo 15 gün max 1 ay beklersin en fazla ? neyi alıcaksın başka?
körler sağırlar
www.egeturbo.com
Turbo asker
Bu tarz araçların keyfini sürmek istiyorsan biraz cefa çekiceksin,piyasada çok bulunan bir araç değil şak diye gidip alasın.
Şak diye anca şahin doğanın her parçası var![]()
Dört tekerlekle uçar gider kelebek gibi
Otobanlarda açar renk renktir çiçek gibi
Güzel havada var mı onunla gezmek gibi
Ayağı yerden kesen güzellik otomobil
mazda rx7 eğer güzel toplandıktan sonra ve bakıldıktan sonra güzel bi otomobil kullanan bi kaç yürüyen rx7 var
off topic
156 için manifoldu nerden aldın?
pistonu nerden alıyosun işlem yaptığnda? arka bahçeden kazıncamı çıkıyo?
böle bi otomobil yapıyosan custom parçaya vs girersen illa beklersin ki oem parçada bile bekliceni sanmam mazdada usa den 1 haftada gelir ne istersen iste
bişi sormuşlar cevabını veremiceksen yazma, konuyu kirletme
körler sağırlar
ben bu aracın modifiye ekipmanlarını kastetmedim orjinal stok parçalarını kastettim yoksa modifiye parçaları için elin mahkum yurt dışına
www.egeturbo.com
Turbo asker
www.egeturbo.com
Turbo asker
Bitane kırmızı rx7 dolaşıyordu buralarda bilenler vardır.Ben cok beğeniyorum rx7 yi ama teknik yaşatacağı sorunları bilemem illa sorun cıkartır..
Burak'ın twinturbo rotary FD'den bahsediyosun galiba,baya temiz araba..
FC cok daha farklı diye biliyorum ve Turkiyedekilerin cogunda Rotary bittikten sonra Genelde V6-V8 motorlar swaplanmıs..Tabi bazılarında sacmasapan motorlarda cıkıyor.Toplamak cok zevkli olur diye dusunuyorum ama astarı yuzunden pahalıya gelebilir,bolca sabır¶ gerekebilir,Hayırlısı OLsun.
V40 Cross Country T4
Megane GT-Line
Range Sport SDV6
A8 4.2 TDI Quattro
VW Passat Variant TSI
hiç düşünme şak diye al aracı15 gün 1 ay bekle.sonra şak diye alır şak diye takarsın.sonuçta sana kalmış.
![]()
SekoLive Nickli Üyeden Alıntı
FD olsa sırf kasası için al derdim. Çok harika şekilli bir araç RWD olması cabası ama FC3 için bişi diyemiycem![]()
Schumi.Projects
106 GTI | 206 RC | 2008 SUV 1.2 PureTech EAT8 | 3008 SUV 1.6 HDi EAT6 | Citroen AX GTI
Never drive faster than your guardian angel can fly
106 RC - 106 GTI with 2 liter engine
Bahsedilen hangi kasa rx7 olyyo?Baranın dediği kırmızı sanırım fenerde we baya para istiyodu...Bide turuncu wardı ama orjinaliğin osu kalmamıştı onda
eğer proje yapıp binerim son sahibi alırım satmam yada satarken 3-5 bakmam diyorsan al ama ben alayım satarken kar edeyim falan dersen yalan olur.
Samsa
Burak'ın arabada satılık bu arada.
http://www.sahibinden.com/mazda_rx-_...XQQdisplayitem
Samsa
kırmızı olan güzel ama fiyatı çok..
bence eclipse al onu yap satılık var 1 tane FF filmindeki yeşil aracın aynı kasası..türkiyede yapılmışı 1 tane ankarada kırmızı var onun harici yok diye biliyorum..eski rx7 den daha iyi en azından bana göre..
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)