kazasız belesız kullanman dileğiyle
az yakar çok kaçar olmuş![]()
küçükken yaramazsın diyolardı artık büyüdüm yarabiliyorum
çok kaçıyor çok yakıyor ya
Stock hali 92bg
Blow off
EGR İptalli
Yazılım ( dnyo 116 bg )
K&N kutu içi filtre
son hali 120bg
tşkr ederim bu arada yorumlarınız için.
Maşallah çok güzelde dyno 116 verdiyse 120 nasıl oluyor![]()
filtre = 4 hp![]()
34 DF 2123 MEGGY COUPE
34 BK 690 VTİ
34 UHC 22 FİESTA S
34 YM 0023 E46 3.18İ
34 ECN 72 E36 3.16İ
Sise xenon +5hp vermiştir.
maşallah kazasız belasız...
•06 E 6577 - MAT BRAVO • / •06 ZOF 96 - CORSA GSİ • / •06 ZUZ 87 - 1.6 İES • / •06 JR 124 - F7R • / • 35 CSE 57 - İNTEGRA • / • 42 CNE 94 - VW Polo • / •34 ZR 3191 - Seat Cordoba •
belliki bu sise 5 diyen arkadaşlar iyi okuyamamış
yazılım ile dyno verisi 116 ondan sonraki extralar
Blow off
EGR iptall
KN kutu içi
tekrar dyno çıkarcam ozaman kağıda göre konuşuruz..
bildiğin multijet, cdti motor değilmi bu motor ?
orjinal hali 90 hp olması lazımki 90 hp 1.3 te fabrika tarafından acılmış hali normalde 75 hp lerde kullanılıyor.
blow off dizellerde pek bir işe yaramadığı söyleniyordu yanlışım varsa düzeltin.
egr dizellerde oldukça rahatlatan bi uygulama.
hava filtresine bişey diyemicem ama sadece yazılım ve egr bu kadar güç artışında bulunduysa
downpipe ve düz borularla susturucu iptalinde bu alet çok nalet olur gibikazasız belasız.
1.3 90hp kullanmış biri olarak alt devirlerinden çok müzdariptim dolduktan sonra abarıyordu anca.
120 hp nin devir bandındaki yeri önemli alt devirlerede canlılık getirdiyse ne güzel.
*Çirkin araba yoktur, Pahalı Yakıt Vardır...
Blow off ekstra hp vermez kim söylediyse yanlıs söylemiş yada inanmıs massallah araca izmirde olsaydınız denerdik benim aracımda 120 hp lerde 1400 kg
Yani yalan borcumuz yok 92 bg Stock çıktı
burda bg yükseltsem ne olur yükseltmesem ne olur sonuçta dizel bir araç 1.3 motor bişeyin iddasında bulunmam araçda yapılan işlemler bide fotolarını paylaştım bu yani ortada bişeyi idda etmiyorum
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)