• Herkeze merhabalar..
Öncelikle belirtmek isterimki aracım yatak sarmış ve toplandıktan 750 km sonra sübap kesmişti bu bitmek bilmeyen talihsizlik ve problemlerin üzerine nerde hata yapıyorum ben diye düşününce ve araştırmalara başlayınca Clio Rs 172 leri herkezin toplayamayacağını, ustalık isteyen ve orijinal malzeme kullanımına özen gösterilmesi gereken bir araç olduğunu bana açtığı zararlardan sonra çok iyi şekilde anladım ve bu işe kendini adamış gerçekten iyi niyetleriyle ve dürüstlüklerinle herkeze aynı sıkıntıları yaşamaması için gerek malzeme tedariğinde gerek mekanik bilgi aktarımıyla yardımcı olan Cumhur EKMEKÇİ kardeşime ve Selçuk Ayık’a ulaştım..
• Gelelim aracın toplanmasına ve malzemelere
• ilk olarak olarak gerekli olan malzeme listesini aracımı toplucak olan ustamla beraber çıkarttık.. bunların başında silindir kapağı geliyordu Cumhur’a ulaştım ve elinde düzgün bi kapak olduğunu söyledi rektefiyesini,port polish ini yaptırıp al tak şeklinde kargoladı elime ulaştığında kapakçıya götürüp yapılan testlerden sonra kapakçının yüzündeki ifadeden düzgünlüğü anlaşılmıştı nerden buldun bu kapağı port polishi kim yaptı falan gibisinden sorularda gelince bikez daha anladımki bu çocuk bu işin gerçekten Doktoruymuş aynı şekilde SUPERTECH yaylar, sübap lastikleri, segmanlar,yağ pompası, yağ jetleri ve aklıma gelmeyen bir çok şeyi izmirdeki fiyatlarının altında sıfır kutularında ulaştırdığı için bir kez daha teşekkürler Cumhur EKMEKÇİ..
Pistonlara gelicek olursak aynı şekilde ve düzgünlükte Orijinal Clio Rs 172 pistonlarını gönderen Selçuk Ayık’ada ayrıca teşekkürler..
• DİKKAT!!![]()
Aracımın biliyorumki sizler tarafındanda hoş karşılanmıcak olan siyah kısımları benide rahatsız etmiyor değil ama bu talihsizliklerden dolayı görsellik arabayla beraber yattı Görsel olarak sıradaki işlemlerden en önceliklisi ph2 arka tampon olacaktır ve Renk değişimi.. Renk değişiminde bence Rs’ e yakışır dediğiniz ton ve kod varsa önerilerinizi almak isterim..
( Zamanını harcayıp okuyan, yorum yapan fikir ve önerilerini paylaşan herkeze şimdiden teşekkürler..)
• Aracımın SPECLERİ;
Wimmer Yazılım- 8000 Rpm
Colombo & Bariani 286 / 280 dereceli Eksantrik
Silindir Kapak,Emme Ported Polished
İnce Conta
Supertech subap yayları
AEM Cold Air İntake
70 lik Düz Boru
Warex Exhoust System
Koni Coilever ( sertlik yumuşaklık ayarlı )
Gelelim fotoğraflarımıza,aracı aldığımdan beri fotoğraflarını çekemedik araç çıkar çıkmaz en kısa sürede Berkin Metin kardeşimde fotoğraflarını çektiği zaman onlarıda ekleyeceğim
![]()