Tanıtım anını anlatmışlar saniye saniye, tasarım olarak beğenmedim ama teknoloji olarak baya ilerleme var gibi duruyor.
PlayStation 4 Lansmanı - Canlı Yayın - ShiftDelete.Net
TR de 2bin tl lere falan gelir heralde
Tanıtım anını anlatmışlar saniye saniye, tasarım olarak beğenmedim ama teknoloji olarak baya ilerleme var gibi duruyor.
PlayStation 4 Lansmanı - Canlı Yayın - ShiftDelete.Net
TR de 2bin tl lere falan gelir heralde
ps4 demek gt6 demekhadi hayırlısı
Success is just like being pregnant.
Everybody congragulates you but nobody knows how many times you were f*cked.
Püffff dükkan'a en kötü 10 tane ps4 almak demek,10 binden fazla para vermek demek...
Murat CANTÜRK
Trafik ve Kasko teklifleri için lütfen pm mail atınız.
Renpar Sigorta
info@renpar.net
Yok aman diyim...İnsanlarla uğraşmak çok zor,onları memnun edebilmek inan ki zor.Eğer ki çok sinirli biriysen kesin döversin müşterileri.
Adam'ın gözünün önünde sıfır orijinal kol açıp veriyorum,ooo falan oluyor.Sonra kardeşim ya kolu değiştirebilir misin,biraz sorunlu gibi geldi bana diyor.İçimden,sorun sende diyorum bendeÇekilecek dert değil...
olmadı öyle yapıcaz![]()
Murat CANTÜRK
Trafik ve Kasko teklifleri için lütfen pm mail atınız.
Renpar Sigorta
info@renpar.net
Okuduğum başka bir sitede cihazı göstermedikleri yazıyordu, o tasarım gerçek olmayabilir.
Bold yaptığım kısım hali hazırda xbox'ta var, Sony bir adım ileriye götürmüş olayı.Arkadaşlarınızla farklı oyunlar oynarken bile konuşabiliyor olacak hatta bir oyunda takıldığınızda arkadaşınızdan yardım isteyerek sizin oyun kumandanızı kontrol etmesini ve bu sayede takıldığınız yeri geçmesini sağlayabileceksiniz."
2013ün yıl sonunda piyasaya düşücek haberiniz olsun
Success is just like being pregnant.
Everybody congragulates you but nobody knows how many times you were f*cked.
daha ps3 de ve 360 da oynamadığım bi çok oyun var bi ps3 alıp oyunları bitirene kadar 4 çıkar heralde![]()
daha oncede dedıgım gıbı ps10 gt 23 olsun Kazunori Yamauchi nin stratejiyi değiştirmesi lazım.
gt2 ile gt4 ün ne farkı var ? daha kaliteli görüntü daha stabil oynanabilirlik?
modifiye dünyasından bi haber ilerleme. hangi bmw ye turbo takılmıyo ?
egzozdan 30 40 hpler geliyor hava filtresinden öyle.
bize bunlarla gelmemesi lazım. artık.
swap gelsin turbo psi ayarı gelsin
982349823 tane farklı model rx7 yada mx5 gelmesin. e30 lar e36 lar e21 ler gelsin boy boy civic ler gelsin ama aynasını değiştirip yeni model yapmasın yanı![]()
*Çirkin araba yoktur, Pahalı Yakıt Vardır...
http://www.techturkey.com/forum/sohb...ikli-mi-2.html
aynen25. yorum taa ne zamandan söylemiştim
![]()
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)