bu kadarına harbi pes kafayı kırmış adam
Arabasını doludan koruyan adam!
bu kadarına harbi pes kafayı kırmış adam
Arabasını doludan koruyan adam!
Halkını cehalet ve sefalete teslim eden yöneticiler yok olmaya,cehalet ve sefalete sürükleyen yöneticileri seçen halk ise köle olmaya mahkûmdur.ATATÜRK
tam bir gerizekalı ya hareketlere bak hiçbirşey koruyamaz o şekilde
zatn o o kalıpla ezmiştir tavanı![]()
#KGdetanirlar
arkadaki araç yaslamış gibi duruyobide tavana çıkmış kulaç atıyo iyi güldüm
![]()
BOYASIZ GÖÇÜK DÜZELTME ' PDR DENT REPAİR
Kesin türk , kaputu bagajı dert etmiyo , direk tavanı koruyo.Kaput bagaj boyansa pek dert olmaz ama tavan boyaya düzeltmeye girerse direk düşer değer zihniyetiyle canla başla çalışıyo![]()
inanmış....
AS GARAGE
Herkes, insanlığı değiştirmeye çalışıyor, kimse, kendini değiştirmeyi aklından geçirmiyor.
Doluda mubarek oyle böyle yağmamış.Zitmiş ortalıgın..
DR. ECUADA HONDA SERVICE
ATA MOTORSPORTS ANTALYA
aklıma geldi sinirim bozuldu2 3 sene önce şereflikoçhisar yakınlarında otobanda ceviz büyüklüğünde bir doluya tutulmuştum.. araçta yaklaşık küçük ölçekli pis pis 300 küsür göçük oluşmuştu.. tavanı düzelttiler belden aşağısını boyatmak zorunda kaldık adam uğraşamadı tek tek... dışarı çıksam kafa göz kalmazdı o derece... milletin camları patlamıştı hep...
Ohannesburg resmen, yuh. At 2 tane yorgan , gir arabaya otur bekle dimi.
Geçen sene hava durumunda dolu ihtimalini görünce arabayı götürüp büyük bir alışveriş merkezinin kapalı otoparkına bırakıp, hava düzelince kapanmadan 1-2 saat önce falan gidip almıştım arabayı![]()
- 50 km/h hızla giderken 27 metre ilerideki yayaya çarpmadan durabilirsin, 60 km/h hızla aynı yayaya 44 km/h hızla çarparsın.
Hahahaha) Bizim bi accent doluda perişan olmuştu Elazığda. Jettayı aldığımızın haftasına da 1.5 sene önce ankarada dolu yağdı, battaniye vs derken kafaya amma dolu yemiştim ha
TB4BSA
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)