Selam,
Aslında bu arabayı almadan önce Honda Civic 1.4 iS ile Clio sport 1.6 16v arasında kararsız kalmıştım. Fakat sonraları içimdeki Honda aşkını bastırıp mantıklı olanı seçtim ve bu arabada aradığımı da buldum... Civic'lerin piyasasını gereksiz şişirdiler ve insanlar tarafından talep arttıkça, boş dolu dinlemeden araç fiyatları da bir hayli fazla artmaya başladı. Bu sebeple daha donanımlı ve daha performanslı olan bu aracı aldım. Kısaca hikayesi bu ve araç 7 aydır bende. Şu anda 105.300 km de ve orijinal km si. Araçta var olan modifiyeleri aşağıda ayrıca belirteceğim. Şu anda lip altına sigara paketi girmiyor ve bu halinden tam 5 cm daha basılıyor... Lpg hiç takılmadı ve bende takma gereği duymadım... Yapılan modifiyelerin yanı sıra yapmak istediklerim; Ön plakalık yerini doldurup, plakayı sağ alta almak, marşbiyel, ön lip değişimi, arka ph2 tampon, belki bronz spoon veya megane II jant ve birkaç küçük ayrıntı... Ayrıca aracım sahibinden.com da şu anda ilandadır ve satılık veya takaslıdır. Bu araçtan sıkılmadım fakat fiyatlarının şişirilmiş olmasına rağmen, birde Honda Civic 1.4 iS kullanıcısı olmak istiyorum. Kafamda birkaç araç daha var sırasıyla değiştirerek farklı araçlara sahip olmak ve keyiflerini çıkarmak istiyorum. Fakat satılık olmasına rağmen herhangi bir aciliyeti yoktur tamamen akışına bıraktım. Fırsatını bulunca tekrar fotoğraf yüklerim.
Okuyan ve resimlere bakanlara teşekkür ederim
*Coilover
*Cai
*51 mm düz boru
*Kat iptali
*Otto spec
*Far & Sis 8000 k xenon
*Amerikan Park
*Mk2 Arka stoplar
*Yeterli düzeyde ses sistemi
Bu da bonus
Gündüz fotoğrafı isteyenler için
Bu da farlar temizlenmeden önce çekilmiş olan bir resim...
![]()