User Tag List

Sayfa 1/3 123 SonSon
51 sonuçtan 1 ile 19 arası

Konu: Motosiklet

Post Thanks / Like
    Mentioned
    1 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)

Motosiklet

Motora Merak Sardım A2 Ehliyetimi Aldım Sıra Motosiklet Almaya Geldi Scooter Tarzı Ne Önerirsiniz Sorunsuz Sıkıntısız Binilecek Küçük Kasa Pek Düşünmüyorum 150lik Kasalardan Bakmam Gerekiyor Sanırım Tavsiyelerinizi Bekliyorum Fiyatıda Sıfır Olursa 2.500Tl yi Geçmemeli

EDİT: Konuyu Genel Motosiklet Konusu Olarakta Değerlendirebiliriz.

Mesela asya as 150 t modeli fiyatıda uygun sıfır alsam nekadar binebilirim masrafsız ?

darkmoon - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    107 Post(s)
    Tagged
    1 Thread(s)
    2500tl ye iyi bir scooter zor sym,kymcho,piaggio bunlara bak derim gerçi o rakamlara bunlardan bile bulman zor ama bir bak derim..
    Edebim el vermez edepsizlik edene... Susmak en güzel cevap, edebi elden gidene. [Yunus Emre]

Zenginin malı Züğürdün çenesini yorarmış.. (ZZ Rules)

Post Thanks / Like
    Mentioned
    1 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    kymcho people s var patronda çok memnun büyük lastikli olmasıda avantaj oldugunu söylüyor 2. eli 3.500 civarı diye biliyorum

Sheyhzade - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Mondial bakabilirsin Mehmet, fabrikası 45km uzağımızda nasılsa fiyatları da uygun aslında sana bi hyosung gt250r da gider haa, öyle binersin racing kıvamında
    Atlas Motorlu Araçlar

Denizli

Post Thanks / Like
    Mentioned
    107 Post(s)
    Tagged
    1 Thread(s)
    people s çok güzel motordur az yakar güzel gider çinliye mümkün mertebe bulaşma derim görüntüsü güzeldir ama kullanılan motor japonların 10 sene önceki kullandığı motor teknolojisi hem yakıyor hem masraflı ama genede sen bilirsin sıfır çin malı alıcağıma ikinci el kymcho sym falan alırım daha iyi.
    Edebim el vermez edepsizlik edene... Susmak en güzel cevap, edebi elden gidene. [Yunus Emre]

Post Thanks / Like
    Mentioned
    1 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    aslında görüntü çok iyi ama o rakamlara çıktıktan sonra racing almak daha mantıklı

gönlümde racing var ama birde ona sarmayalım basımıza iş alırız diye düşündüm

Post Thanks / Like
    Mentioned
    1 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı darkmoon Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    people s çok güzel motordur az yakar güzel gider çinliye mümkün mertebe bulaşma derim görüntüsü güzeldir ama kullanılan motor japonların 10 sene önceki kullandığı motor teknolojisi hem yakıyor hem masraflı ama genede sen bilirsin sıfır çin malı alıcağıma ikinci el kymcho sym falan alırım daha iyi.
    ozaman ne gibi alternatiflere bakmalıyım model tavsiyen varmı ?

maverick2305 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Ne alırsan al çin malı bi motosiklet alma derim, sıfır bi çin malı alacağına ikiinci el kalite bi motorsiklet al. scooterın atası vespa ya da diğer ismiyle piaggiodur bana göre.honda,yamaha,suzuki,gilera gibi markalarda ne aradığına bağlı olarak sıralanır gider.
    Üretmeyen Türkiye,Yönetilen Türkiye'dir...

Post Thanks / Like
    Mentioned
    107 Post(s)
    Tagged
    1 Thread(s)
    sym lere bak derim güzel kaliteli markadır joyride modellerine bak derim belki o fiyatlara bulabilirsin.. hyo nun bir scooterı vardı enjeksiyonlu bir ara kullanmışdım çok beğenmişdim torpido gözü falan bile yapmışlar azda yakıyordu seride gidiyordu ona bak derim oda ucuz olabilir pek bilinen bir model değil hyolarda genelde vitesliler satıyor.. kymchoda model aşırı fazla ama o fiyatlara ne alırsın bilemiyorum bir araştır derim.. piaggioda da zor gibi aklıma o fiyatlara model gelmiyor ama onada bir bak araştır derim.. seni üzmiycek ibr şeyler düşünüyorumda akımada o fiyat aralığında kaliteli fazla bir şey gelmiyor..

Post Thanks / Like
    Mentioned
    107 Post(s)
    Tagged
    1 Thread(s)
    Alıntı maverick2305 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Ne alırsan al çin malı bi motosiklet alma derim, sıfır bi çin malı alacağına ikiinci el kalite bi motorsiklet al. scooterın atası vespa ya da diğer ismiyle piaggiodur bana göre.honda,yamaha,suzuki,gilera gibi markalarda ne aradığına bağlı olarak sıralanır gider.
    honda ,yamaha,suzuki ufak hacim scooterlarda artık iddalı değiller zaten nerdeyse üretmiyorlar gilera motoru kymchodan alıyor zaten.. bu scooter alanında artık lider markalar kymcho ve piaggio bana göre.. kymcho zaten motor vermediği firma yok gibi aprilla,gilera,peugeot adamlar piyasadaki pek çok büyük markalara motor tedarik ediyorlar..

maverick2305 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    piaggio skipper 150 bak derim tip olarakta kullanım olarak çok iyi bi motordur 2500 civarına ikinci el bulunur.
    Üretmeyen Türkiye,Yönetilen Türkiye'dir...

Post Thanks / Like
    Mentioned
    1 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Chopper tarzı tavsiye edermisiniz peki ? şehir içi kullanacağım işe giderken falan

Post Thanks / Like
    Mentioned
    107 Post(s)
    Tagged
    1 Thread(s)
    bende gv250 var şehir içi fazla kullanmıyorum şahsen biraz cüsseli motor ben şehir içinde scooter tavsiye ederim pratik kolay kullanımı açısından.. chopperda keyifli motordur bilhassa uzun yolda..

tasooo
    Misafir
    Bende maverick2305 arkadaş a katılıyorum.Skipper 150 iyi 1 seçim olacaktır denge hız seni fazlasıyla tatmin eder 4t bakmalısın yalnız.Ben 2t ve 4t kulandım 2t müthiş motor ama yakıt üzebilir.4t ise yakıt piyasada ki muhadil i scooter lar ile aynı.Bu arada çin motorların dan uzak dur.En ölü japon ve italyan scooter çin,den iyidir.

mechanic - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    4 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    aslında herkes önerdiğinin bir de resmini filan koysa iyi olurdu. ben motordan anlamam ama anlamak istiyorum sonra google da kayboluyorum.
    --
    her geçen yıl bir önceki yılı aratır hale geldi zaman...

Post Thanks / Like
    Mentioned
    107 Post(s)
    Tagged
    1 Thread(s)
    skipper güzel motor seri atak ama istanbul gibi büyük şehirlerde şehir içi kullanımınada ne kadar uygun bilemiyorum fazla ufak geliyor ben scooterda maxi kasaları sevdiğim için belkide skipper bana hep yazlık tursitik yerlerde sürülücek bir motormuş gibi geliyor..

Bence o fiyatlara alınabilicek eli ayağı düzgün scooterlar

Sym Fiddle 2

http://www.sahibinden.com/ilan/vasit...16540902/detay

http://www.sahibinden.com/ilan/vasit...05523439/detay

joyride

http://www.sahibinden.com/ilan/vasit...11707463/detay

http://www.sahibinden.com/ilan/vasit...86730955/detay

temiz bir gradnlikn bulabilsen onlarda kral motordur aynaları bile fabrikasyon elektrikli açılır kapanır ayna falan bazılarında sele ısıtmaya kadar var..

http://www.sahibinden.com/ilan/vasit...60786874/detay

150 liğide var

http://www.sahibinden.com/ilan/vasit...94620655/detay

TechTurkey Maxi - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    53 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    herkes çin motor yerine japon-italyan tavsiye ediyor
    tabi kimsenin motoru bozulmadı galiba ?

birkaç hafta önce arkadaşımın aprillia scarabeo scooterın stator sargısı bozulmuş ve değişmesi gerekiyor
    servisinin verdiği fiyat ne kadar biliyormusunuz ? 950 TL

mondial scooterların stator sargı fiyatı kaça biliyormusunuz ? 22 TL

VolkanA. - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Çin malı tüm motosikletleri kullandım hiç bir sorunla karşılaşmadım. Honda motorsiklette kullandım fark var ama işe gidip gelmek için o kadar paralar verilmez. Çine ön yargıyla yaklaşma kullan anlıcaksın

Post Thanks / Like
    Mentioned
    107 Post(s)
    Tagged
    1 Thread(s)
    Alıntı Maxi Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    herkes çin motor yerine japon-italyan tavsiye ediyor
    tabi kimsenin motoru bozulmadı galiba ?

birkaç hafta önce arkadaşımın aprillia scarabeo scooterın stator sargısı bozulmuş ve değişmesi gerekiyor
    servisinin verdiği fiyat ne kadar biliyormusunuz ? 950 TL

mondial scooterların stator sargı fiyatı kaça biliyormusunuz ? 22 TL
    aprilla alıp servise götüren kişi zaten zengindir ben kimsenin 950 tl gibi teleffuz edilen o paraları vericeğini sanmıyorum.. stator dışarda sardırılabilinir keza kaldıki yeniside ebaydan falan alınsa fiyatlarına bakmadım ama aprilla olduğu için en fazla 150-200 dolar civardır tahminim kaldıki aprilla sektördeki en pahalı parça fiyatına sahip marka ben bilhassa o markayı önermedim önermemde son nesillerinde kymcho motoru kullanıyorlar gerçi ama malaguti aprilla gibi markalar zaten maddi durumu iyi insanların alabiliceği markalar bana göre.. statore gelince kolay kolay bozulucak bir parça değil arkadaşınızın şansına bozulmuş yani kullanıcı hatasından dolayı bozulucak bir parça değil en azından..

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)