Arkadaşlar merhaba,
Yeni aldığım aracımın ruhsatını bugün teslim aldım.Silindir hacmi 2000 olan aracımın ruhsata 1400 yazıldığını gördüm. Noter satışında 2000 yazıyordu. Sizce bu sıkıntı olurmu aracı satarken yada başka bir durumda.
Arkadaşlar merhaba,
Yeni aldığım aracımın ruhsatını bugün teslim aldım.Silindir hacmi 2000 olan aracımın ruhsata 1400 yazıldığını gördüm. Noter satışında 2000 yazıyordu. Sizce bu sıkıntı olurmu aracı satarken yada başka bir durumda.
hemen git değiştir. bunun hatasını veya masrafını da ödemem de, gerekirse trfik şube müdürüne kadar çık.
--
her geçen yıl bir önceki yılı aratır hale geldi zaman...
Aynen bulaşma , benimkindede 5600cc 4999cc olarak görünüyor , zati en tepe kategoride gerçi bi halta yararmı bilmem ama bulaşmıyorum bende.
benimde kg'mı yanlış yazmışlardı bravoda 1,150 yazması gerekiodu 11,150 yazmışlardı sorun olmadı gerçi hani kg motor aynı değil ama bende bi sıkıntı çıkmadı![]()
•06 E 6577 - MAT BRAVO • / •06 ZOF 96 - CORSA GSİ • / •06 ZUZ 87 - 1.6 İES • / •06 JR 124 - F7R • / • 35 CSE 57 - İNTEGRA • / • 42 CNE 94 - VW Polo • / •34 ZR 3191 - Seat Cordoba •
ben opel astra yı valideden kendi adıma almak için notere gittim
1. renk
2. motor cc
ruhsat ile kayıtlar uymadı, ruhsat 1598, noter sistemine 1595 cc yazılmış, ruhsat M.GÜmüş Gri, noter sisteminde Gri yazılmıştı, az küfür etmedim yani..
bence notere gidip, bir deneme yap, bunu satabilirmiyiz, satışa engel bir durum varmı de ruhsatta, noter problem yok derse hiç elleşme![]()
benim araçta ruhsatta 4000 cc olması gerekirken 2500 cc görünüyor bununla ilgili olarak derdimizi söyledik Makina mühendisleri odasından uygunluk belgesi aldırıp muayene istasyonuna yolladılar. sonra o kağıtlarla beraber Trafik tescile gittik yine 2500 cc yazıp değişmez bu kağıtlar sizde dursun dediler..
araba ne , vergisi az olmaz ruhsatda öle yazar sistemde öle yazmaz ve farkı birikir ..daha sonra daha çok uğraştırmasın satarken sıkıntı büyüyebilir.
motorum 750 cc ilen ruhsatta cc kısmına hp gücünü yazmışlardı 110 cc gözüküyordu. öyle aldım öyle satıım. vergisi çok cuzzi bir rakamdı
integramda da 1600 cc gözüküyor. bu zamana kadar alım satımda herhangi bir sorun olmadı.
powered by PowerTune
ileride başın agrıyabilir
sora bi çuval borç çıkarıp aa pardon bi yanlışlık olmuş diyebilirlerburası türkiye
PROSTOCK GARAGE
SONKANATKIRICI K20 SİYAREXS
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)