GUNCEL FOTOLAR SAYFA 2'DE
Aracımı yazlık moda soktum, iyi kötü yorumlarınızı değerlendirerek birkaç değişiklik daha yapılabilirCupra lip var evde o takılacak, app plakalar yapılacak birkaç haftaya...
Buda pisken
![]()
GUNCEL FOTOLAR SAYFA 2'DE
Aracımı yazlık moda soktum, iyi kötü yorumlarınızı değerlendirerek birkaç değişiklik daha yapılabilirCupra lip var evde o takılacak, app plakalar yapılacak birkaç haftaya...
Buda pisken
![]()
allah kaza bela vermesinkim ne derse desin bu klasmanda kendi statüsünde en yakışıklı araba ve modifiyeye en açık araba leon
bide TSI olunca tadından yenmez tabi
allah kaza bela vermesin hocam
Şahsi görüşümdür bubenim ince yanak lastik + diskleri belirgin gösterecek bi jant
demek istediğimi anlatabilmişimdir umarım
tabi konfor açısından bundan daha ince yanak rahatsız edebilir
maşallah kazasız belasız... sade ve şık olmuş süper bence...
•06 E 6577 - MAT BRAVO • / •06 ZOF 96 - CORSA GSİ • / •06 ZUZ 87 - 1.6 İES • / •06 JR 124 - F7R • / • 35 CSE 57 - İNTEGRA • / • 42 CNE 94 - VW Polo • / •34 ZR 3191 - Seat Cordoba •
süperrrrr maşallahhh
Egzozun dısında hersey yerli yerinde
Sizi gülümsetebilen insanların peşine takılın çünkü sadece bir gülümseme karanlık bir günü aydınlatabilir.
Allah kaza bela göstermesin Maşallah güzel duruyor![]()
App plaka ve pleksik plakalık için ulaşabilirsiniz. Ailenizin Plakacısı
www.instagram.com/kokumerkezi
Maşallah güzel duruyor![]()
Egzozu ben de beğenmedim, daha oturaklı bir şey gerek bu araca. En azından çapraz durmasın.
Maşallah, kazasız belasız.
Fotoğraf boyutları çok büyük, ceza alabilirsiniz bu durumdan.
Teşekkürler arkadaşlar, egzos takarken aceleye geldi biraz istediğim gibi olmadı düzeltcez onu.
Bilgisayardan giremiyorum şimdi yarın bilgisayardan girdiğimde foto boyutlarını düzelteceğim.
berkom yay yapmışın hayırlı olsun pampa güzel olmuş güle güle kullan benim tostos da çıkınca birlikte çekeriz fotoları![]()
leonlar gerçekten çok güzel araba. nacizane fikrim egsoz ve jantlar olmamış bence.
SEAT SPORT
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)