Güncel fotoğraflar sayfa 5 te.
Dün satışını aldığımız SL Gti ında bizdeyken konusu olsun istedim.Zaten çoğumuzun bildiği bir araba,arabayı olmasada alma hikayemizi anlatayım.106Gti ararken kafamıza göre bir araba bulamadık 106 dan vazgeçip 306 lara yöneldik ama onlardada durum farklı değildi.Tabi SL yide her gördüğümde dibim düşüyordu.Ömer Faruk abiyle konuştum ve SL'yi almak istediğimizi söyledim kendiside satmayı düşünmediğini belirtti tabi hemen vazgeçmedim satardın satmazdın muhabbetinin ardından en sonunda ikna edebildim.Fiyatıda konuşup aldık biletlerimizi düştük gece 2.00 de yollra.Kocaeline gittiğimizde arabanın resimlerden farklı olmadığını görünce mutluluğumuz 2 katına çıktı formaliteden boyasına bakıp hala boyanan parçasının olmadığının onayını alınca direk notere geçip satışını aldık.Ama Gerçekten Ömer Faruk abi gibi bir satıcya denk gelmemiştim sağolsun biz gitmeden aldığı günden bugüne kadar olan yaptığı tüm değişiklikleri cd yapmış,arabanın üstünden ne çıktıysa en ufak parçasına kadar teslim etti.
Ömer Faruk abi kadar olmasada elimizden geldiğince temiz bakmaya çalışacağız.Şimdi kara kara arabanın eski parçalarını nereye koyacağımızı düşünüyoruz.![]()
Güncel fotoğraf çekemedim,zaten pek beceremem o yüzden eski fotoğraflarını paylaşıyorum.
Varex
![]()