cok severek aldıgım arabamı bıraz oynayarak bu hale getırdım bakalım begenecekmısınız
maaşallah. güzel bir pasta cilaya ihtiyacı var gibi
'' Titremene gerek yok, ben kral değilim. Kureyşli kuru ekmek yiyen bir kadının oğluyum..!!'' Hz.Muhammed s.a.v
evet nısan gıbı yapıcam ınsallah
hepınıze tesekkur ederım ferhat bey bakım olarak neyı kastektınız
motor temızlıgı kaporta pasta cıla ve boya rutusları. sizden önce kullanan bıraz hor kullanmıs gordugum kadarıyla. orj s3 jantlarınıda bulursanız daha da ıyı olacaktır tabıkı bunlar bnm goruslerım
dusuncelerınız ıcın tesekkur ederım boya ve kaportaya nısan gıbı sokucam ayrıca s3 jantlarını begenmıyorum elımde 16 ve 18 olmak uzerı 4 jant mevcut ama ben bunu sevıyorum dusuncelerınız ıcın tesekkur ederım evet benden oncekı hor kullanmıs ama ben duzeltıcem ve allah sukur sadece kaparto kaldı
Herşey iyi hoş güzelde foto boyutları ne öyle 2 saatte actı bilgisayar keşke kuralları okusaydınız![]()
allah kaza bela vermesin hocam böyle daha güzel olduçok hoşuma gitti aracınız
Uploaded with ImageShack.us
tesekkurler
2.5 sene once bende gorunce asık oldum ve ıyı bır paraya satın aldım ıyı bır paraya maal oldu
asr ısıgından anlayan varmı benımkı yandı sonmuyorda yerı degıl ama sadece merak ettım
masallah güle güle kullanın, daha önce gördün gibi geldi aracınızı, üzerinde turbo kit var sanırım, setup hakkında bilgi verirseniz seviniriz.
evet mecoo gordunuz bı sıkıntımız vardı hatırlarsanız sıkıntıyı gıderdım tesekkurler
Hayırlı olsun...Güle güle kullanın..
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)