Arkadaşlar temizlik sonrası aracın fotoğraflarını paylaşmak istedim, İyi seyirler
![]()
Maşallah maşallah.![]()
enough ?
çocukluğumdan beri bmw hastasıyım , e46 başka bi dünya zaten bu kasalar bambaşkaydı maşallh çok güzel duruyo allah kazasız belasız kullanmak nasip etsin ..![]()
Masallah araca e46 ayri seviliyor.bu aralar bende 3.18 bakiyorum hosuma gidiyor.bu direksiyon davul olani var neye gore degisiyor 99-00 modeldede gordum dedigim direksiyonu.bazilarinda sanruf oluyor donanim neye gore degisiyor bmwde? Birde bu araclarda nelere dikkat etmek laizm simdiden tesekkur ederim.ayrica yakiti benzinde ortalama nekadardir
Donanımına göre değişiyor örneğin benim aracın direksiyonun birde fonksıyonellisi var. Aynı dönemde catal direksiyonlarda üretildi onlar sportif tip. Aracın yakıt ortalaması 9-11 arası , aracım80.0000km'de
bmw ve mercedeslerde full, en üst paket gibi şeyler olmaz. araba müşteriye baz olarak en alt motordan sunulur. müşteri istediği motoru seçer. araç hala bomboştur. sonra müşteri derki ben kumaş koltuk istiyorum ama navi., sunroof, buzdolabı arka eğlence paketi istiyorum ama manuel klima olsun derabartırsak bu şekilde bi mercedes, bmw alabilirsin. donanım araç sıfır alınırken müşterinin keyfine siparişine göre değişir. ama türkiyeye gelenler genelde sipraşi değil de standart olarak borusan nasıl istiyorsa öyle geliyor.
bu arada orjinalliğe diyecek yok maşallah çok güzel tertmiz![]()
Maşallah..
Maşallah ikizimi buldum iyi mi![]()
"Laf ağızdan çıkana kadar sizin esirinizdir. Çıktıktan sonra siz onun esiri olursunuz."
41 kere maşallah gerçekten çok temiz kazasız belasız...
•06 E 6577 - MAT BRAVO • / •06 ZOF 96 - CORSA GSİ • / •06 ZUZ 87 - 1.6 İES • / •06 JR 124 - F7R • / • 35 CSE 57 - İNTEGRA • / • 42 CNE 94 - VW Polo • / •34 ZR 3191 - Seat Cordoba •
Maşallah baya temiz. O direksiyon ne öyle bu kadar temizini görmedim![]()
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)