E 5 İ20 MAKAS - YouTube geçmişten bilenler bilir izleyin görün tozunu aldık cizik mizik yok heycan var![]()
E 5 İ20 MAKAS - YouTube geçmişten bilenler bilir izleyin görün tozunu aldık cizik mizik yok heycan var![]()
Ben..Annenizin siz küçükken"O çocukla bir daha oynama"dediği yaramaz çocuğum
kanka müzik güzel olmuş bu kadar çekebildik çok yaklaşmak istemedim toz kaldırıyosun![]()
BOYASIZ GÖÇÜK DÜZELTME ' PDR DENT REPAİR
sen iş alcan başına ya hadi hayırlısı
ER teknik ısıtma sistemleri
Kat kaloriferi&brülör&hidrafor
sistemleri montaj tamir bakım..
7/24 servis hizmeti..
ev ve işyerlerine mazot ve fuel oil servisi yapılır..
0553 227 39 55
gereksiz ego tatmin etme çabaları bunlar, meganeli adam bi yakalasa bariyerden bariyere vururmuş onuda.
MaşşaLLah yhaqhıyh0N haNi !!
Cumartesi haliç tarafında makas atan sizmiydiniz ?
Akşam akşam iyi güldürdün arkadaşım, teşekkür ederim. Dikkat edin ama, her zaman 0.47'deki gibi kurtulamazsınız. Sizi seviyorum, sayenizde gülüyoruz.
K.
masallah
bu aksamın kola cekirdek konusu olur sanırım
site ergen yuvasına döndü iyice. aynı hareketleri dün e-5 te 17-18 yaşlarında bi çocuk yapıyodu opel insignia ile.
0:47Sn de zaten sürtüyor. eğer sürtmediysede zaten Sorsan ona bilerek yaptım derböle saçma direksiyon kırmak şöförlük deyil bana göre trafikte sehir halinde kimin ne yapıcağı belli deyil bu tip hareketler milleti canından eder.
ağrı dağı eteğinde uçan güvercin olsam diye bir video vardı çocuk söylüyordu . ünlü olur falan diyordum ama hyundaisi olmuş
http://youtu.be/_8mvcsAPsjM
Herşeyi geçtimde diğer konuda adam akıllı makas attıklarını zannetmiştim![]()
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)