Prosedürler hakkında bilgisi olan varmı?
Prosedürler hakkında bilgisi olan varmı?
www.plasti-dip.com adresimizden tüm yeni ürünleri görebilir ve taksitli alışveriş yapabilirsiniz
Yatırımcı vizesi var amerikada iş kurmak için.
Belirli bir sermayeyi amerikada 1 yıl içinde yatırım yapıcağınızı temin ederseniz, E2 vizesi alırsınız.
Hazır kurulu bir şirkette satın alabilirsiniz, kendi şirketinizi de kurabilirsiniz.
1 yıl içinde bu yatırımı yapmazsanız vizeniz yanar.
Eğer ciddi olarak düşünüyorsanız iyi bir avukatla çalışmanız gerekiyor. Amerikada bu işlerle ilgilenen çok iyi Türk avukatlar var, googledan yakalayabilirsiniz.
Denizcilik şirketlerindende bilgi alabilirsiniz aslında yatların vs amerikan bayraklı olması için orada şirket kurmak gerektiği için sürekli yapıyorlar 800$ gibi bi rakamı olması lazım..
Kurallara Aykırı İmza Boyutu.
Avustralyada durum nedir? Bilgisi olan varmi
I sold the BMW because I wanted something sporty and fun to drive like the STI, yet be more comfortable and practical. The John Cooper Works Mini was the best of both words
Bende hazır konu varken Norveç ve Singapur'u sorayım. (Ya .okum donacak ya .ıçım terleyecek ortası yok)
Vatandaşlık, çalışma...vs ile de bilgisi olan varsa ve paylaşırsa şahane olur.
hayırdır kacar gıbı gordum yas 30plus olan yurtdısında sırket sormus
eleman lazımza ithalat ihracat myo mezunuyumişletme 4. sınıftayım. herturlu işe koşmaya hazırım. 25 yasımdayım taş sıksam suyunu ayrı tozunu ayrı yere istiflerim
hali hazırda işsizim
![]()
*Çirkin araba yoktur, Pahalı Yakıt Vardır...
Benim gitmek gibi niyetim yok tabiancak orada kurulu şirketim olması gerekiyor
www.plasti-dip.com adresimizden tüm yeni ürünleri görebilir ve taksitli alışveriş yapabilirsiniz
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)