User Tag List

15 sonuçtan 1 ile 15 arası

Konu: Bu Jant Tamir Olurmu?

wrcsinan - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)

Bu Jant Tamir Olurmu?

arkadaşlar fotoğrafda görüldüğü gibi jant hem iç tarafında aynı şekilde dış tarafıda çatlak. jant tamircisi yapılmayacağını söyledi, sağlam olmaz demiş. jantın sıfırı 750 tl çıkmasını bulduk 200 lira onu aldırıyordum jantçıda benim janta 20 lira sayarım demiş o zaman ben pimpiriklendim aldırmadım. yani adam bu jantı alıp napacak ? muhtemelen yapacak ve satacak. geçen arkadaş neleri kaynak yapıyorlar bunumu yapamayacaklar dedi ama benim içimde kuşku var jant bu sonuç olarak kırıldımı gittin yani. eğer tamir olmassa ve sağlam bir çıkmasını bulamassam yeni 4 takım jant alacağım

bu tarz bir işlem yaptıran oldumu, yapsak olurmu?

uerbas - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    göbekte olduğundan tavsiye etmem gücün büyük kısmı ordadır hiç riske girmeyin

palzileri - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Istanbuldaysanız eğer,Göztepe sanayi'de genç oto rotbalans var jant tamiri yapiyorlar ve paramparça jantların toplandığına şahidim oraya bir götür zaten tehlikeli bir durumdaysa sana yapmayalim diyecek kadar Allah korkularıda var kendilerinde.. (Fatih usta ile görüşebilirsin)
    Hercanlı birgün ölümü tadacaktır..

DENON - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    kaynak ağzı açılıp güzelce önden arkadan kaynatılır hiç sıkıntı olmaz , sonuçta bütün yükü janttakı çatlak olan kol çekmiyor , sadece bır kolda kaynak işlemi hiçbişey ifade etmez

CNC MACHINE WORKS
    CUSTOM TUNE PARTS

Emre Ekrem - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    1 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Neler neler tamir ediliyor edilmesine de, sağlıklı olur mu, tartışılır.
    /// PEUGEOT SPORT
    Undertaker

PSA Brothers

Post Thanks / Like
    Mentioned
    5 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Şakaya gelmez, Yük göbekte bütün gücü ordan alıyo die duydum. Sen cıkmasını al 200 liraya. canından olma
    #KGdetanirlar

ygtrn - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    2 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    kesinlikle tamir olur ama görüntüde sen sen ol sakın ola böyle bir işe girme... yamukluk eğiklik eyvallahta jant bildiğimiz kırık kaynak olsa nolsa nolacak....

d3n1s - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    20 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    jantçı senin jantı hurda diye satacak, yaptırılıp kullanılacağını sanmam, adam uğraşmaz onunla. Çıkma janta mutlaka baktır öyle al, biz Focus 2 için çıkma yaklaşık 6 adet jant baktık, hepsi de düzelemeyecek kadar yamuktu.
    öyle işte.

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı palzileri Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Istanbuldaysanız eğer,Göztepe sanayi'de genç oto rotbalans var jant tamiri yapiyorlar ve paramparça jantların toplandığına şahidim oraya bir götür zaten tehlikeli bir durumdaysa sana yapmayalim diyecek kadar Allah korkularıda var kendilerinde.. (Fatih usta ile görüşebilirsin)
    Jantı babam götürdü zaten göztepe sanayiye gitmiş muhtemelen dediğin yerdir. bilmiyorum kaç tane jant tamircisi var orada

Alıntı DENON Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    kaynak ağzı açılıp güzelce önden arkadan kaynatılır hiç sıkıntı olmaz , sonuçta bütün yükü janttakı çatlak olan kol çekmiyor , sadece bır kolda kaynak işlemi hiçbişey ifade etmez
    aslına bende öyle düşün ama. işin aslı belkide böyle olmayabilir.

Alıntı KGüneyli Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Şakaya gelmez, Yük göbekte bütün gücü ordan alıyo die duydum. Sen cıkmasını al 200 liraya. canından olma
    valla 200 liralık jantın sağlıklı olacağından yüzde yüz emin olsam alacağım ama alacağım jant belkide bundan kötüdür. adam madem böyle çatlak jantları alıyor sattığıda böyle olma ihtimali yüksek bence. ben bu gitişle yeni takım jant alacağım

EREN34 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    41 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı palzileri Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Burayi bende tavsiye ederim. Kirik parcasi eksik janti bile 10 numara cikariyorlar.

Ben hayatta tamirli yada preslenmis janti kullanmam oda ayri mesele

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı d3n1s Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    jantçı senin jantı hurda diye satacak, yaptırılıp kullanılacağını sanmam, adam uğraşmaz onunla. Çıkma janta mutlaka baktır öyle al, biz Focus 2 için çıkma yaklaşık 6 adet jant baktık, hepsi de düzelemeyecek kadar yamuktu.
    birde böyle bir durum var. alacağız sonra yamuk çıkacak falan tekrar tamir ettircez.

d3n1s - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    20 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı wrcsinan Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    birde böyle bir durum var. alacağız sonra yamuk çıkacak falan tekrar tamir ettircez.
    baktırmadan almam, yamuk çıkarsa getiririm diye anlaşıp alırsın, baktırırsın, içine sinerse sende kalır, yoksa geri verirsin, biz öyle yaptık.
    öyle işte.

b.ustaoglu - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    kaynak ağzı açılır iyi bi işçilikle kaynatırlır. sonra film çekiliyor mu jantlara bilmiyorum ama bir de film çekin çok önemli ise.

neler neler kaynatılmıyor ki. biz şirkette ne profilleri birbirine ekliyoruz görseniz

alihan_27 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Jantta en büyük gerilimlerin olduğu bölgede kaynak işi sakat. Dahası yan kollarda gözle görülmeyen süreksizliklerde muhakkak olmuştur.
    Canınızı, sevdiklerinizin canını emanet ediyorsunuz. Böyle kaynak filan işleri hele ki alüminyum kaynağı; babam tamir etse, verse güvenip takmam.
    İkinci el 16'' veya 17'' temiz işlemsiz jantlar 400-500 lira civarı. Yerinizde olsam alır kullanırım mis gibi, elimdeki 3 jantıda satarım yine cepten çıkan para aşağı yukarı aynı olur.

muratburunce - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    3 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    riske girmeye deymez bencede olmaz olmaz sizi bulur olacağı allah korusun...
    •06 E 6577 - MAT BRAVO • / •06 ZOF 96 - CORSA GSİ • / •06 ZUZ 87 - 1.6 İES • / •06 JR 124 - F7R • / • 35 CSE 57 - İNTEGRA • / • 42 CNE 94 - VW Polo • / •34 ZR 3191 - Seat Cordoba •

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)