Selamlar araclarım ve özeliklerı...
Honda Civic Type R Ep3 Jackson Racin Supercharger Ren yeni boyatırdım yaklasık 2 hafta oldu eskı rengı siyahdı ama su anda Sarı 99-2001 model ıntegraların olan Sunlıght Yellow Y56.
Kısaca özellıkler:
Jackson Racing Supercharger Kit 0.7 bar 302 HP..
Hondata kpro Beyin,Dc sport Headers,Greedy komple Egzos sistemi 70mm , Stoptech
Big Break kit Fren sistemi ,ClutchMaster stage 4 Baskı balataş Fıdanza hafıf volant ,Kilitli sanzuman Quaife Lsd , Tein spor amörtüsör elektronik sertlik ayarlama mekanızması ,Defi Contro, Defi hava basınc ,Defi yag basınc , Defi yag sıcaklık göstergeleri , Aem Coldair intake , Rc 650 benzin püskürtme , Control unitesi Bee R rev limiter (launchcontrol,benzin ayarı ) , Alutech gergi demırlerı, ,Aem benzin püskürtme panelı ,Mugen lippe orjinal, Mugen Grill orginal , Mugen SpoilerBridgestone Potenza tekerler , Buddyclup Camber Kit ,Kenwood Radio usb,ipod,dvd ,Navi VS... Aklıma gelen bunlar simdilik
Honda Integra Type R
Egzos Sıstemi 4-1 Jdm .Headers Spoon orta susturucu ve Spoon N1 Muffler. Soguk hava sistemi Whale penis ve Mugen Beyin.
Nissan Skyline GTR R32
Komple Serie olan bir arac bana bu arac Hobby olarak aldıgım yerin sahibinin bana bir hediyesi ama tek kusuru motoru yok ıcınde yakında belkı bir Proje veya devam satmayı düsünüyorum bu sekılde.
Renault Clio 2003 model
Benim en cok cılemı kıs aylarında ceken kışlık aracım =)
Honda İntegra Type R
Bakıyorum Integra type R sevenler çok bu nedenle Viyanadan kankamın ITR ının fotosunu extra koyuyorum orjınal bu renk nadır avrupada.
Nissan Skyline GTR
![]()