[/QUOTE]
![]()
abim allah kaza bela ceza vermesin gerçekden guzel yuruyen ve nokta araçlardan![]()
☻/
/▌ ''J.Я OKÇU''
/ \
,43 AZ 886 BMW 1.16i F20,41 UZ 106 İNDİGO GTi,43 SA 222 Corsa C Air Honda VTEC2 43AV306 MK5 Golf TSi 43 AE 577
Maşallah metin Allah kaza bela vermesin kardeşim![]()
Güzel değişiklikler oldu FTH ta aldığından beri çok emek verdin gönlüne göre olur inşallah![]()
Muhtaç olduğun kudret damarlarındaki asil kanda mevcuttur.
M.Kemal ATATÜRK
Maşallah kazasız belasız..
2003 BMW E46 330 Cİ Topassss
2006 BMW E46 318 Cİ SİYAH (SOLD)
]2001 PEUGEOT 106 GTI SARI SOLD)
1998 DOĞAN SLX 1.6.İE BORDO (SOLD)
2008 PORSCHE 911 TURBO S SiYAH (SOLD)
Kanka gercekten cok iyi bakiosun yanina geldigimde inan fotolardan daha gusel masallah hatta 41 kereama bunun gidiside cok pislik kanka en saglamindan
![]()
metinim maşAllah vallahi imreniyorum benden çok daha iyi bakıyosun eski fth'a![]()
sende dahada iyi olacağına eminim şuanki en son vuruşunu bekliyorum kardeşim
Allah tekerine taş değdirmesin tekrardan kocaman maşAllah, son halinin videolarını bekliyorz ..
not : aracın bu resimlerdekinden daha güzel daha prof. çekimler yap bence![]()
Maşallah çok güzel duruyor.![]()
enough ?
Masallah kazasız belasiz boncuk gibi durusuyla yürürle
Sizi gülümsetebilen insanların peşine takılın çünkü sadece bir gülümseme karanlık bir günü aydınlatabilir.
ibom kardesım okdar 106 varken kutsal kardesım aracılığıyla ıykı senle tanıştım ve ıykı fth ı aldım acayıp mutluyum kardesım arabaya cok ıyı bakmısın bana ıse partlamacalrı kaldı aldııgmdan berı bır kere yolda bırakmadı okadar rol yaptım hıcbır skıntı cıkarmadı elıne koluna sağlık bende aracı daha ust cıtalara cıkardım gıderını cok cok ıyı sevıyelere getırdım allahım utandırmasın dahada yapıcaz
Kazasiz belasiz krdesim bi nazar boncugu tak yakinda cok can yakicaksin.... Çünkü
gariban 106 gti....
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)