MNG Kargo Cep Telefonum Hasarlı Geldi!
Ne yazacağımı bilmiyorum kısaca başlayayım.
Aliağa'da akrada unutulan telefonu akrabamız asrın hatasınız yaparak MNG Kargoyu seçerek yollamış. Tabiki elinde getirdiği telefonu içi balonlu pakete sarmışlar ve 2tl fark almışlar. Telefon elime geldiğinde linkteki fotolarda gördüğünüz üzere iç ekranda çatlak var.
Resimlerde gördüğünüz üzere hem pakette hemde faturada telefon olduğu belirtildiği halde artık nasıl taşınmışsa o ekran kırık geldi. Kendim Yurtiçi ve Aras ile o telefonun 3 katına kadar büyük parçaları 8-9 TL ye yollarken MNG kargo ufak telefona 11 TL kargo parası almıştı ama kargomda hasarlı geldi.
Bizim şanssızlığımız ise iş yerinde yoğunluğumda dolayı kargo geldikten 1-2 saat sonra ben elime aldım. Telefonun hasarı maalesef içte olduğu için telefonu açmadan hasarı görememekteydik. Ayrıca danışmadaki arkadaş özel kargoları hiç açmıyor. Haliyle kargo elemanı geldiğinde tutanak tutma şansımız olmadı. Hemen aradığımızda ise Afyon MNG kargo şubesi kendileriyle alakası olmadığını. Gönderen Aliağa Şubesi ise Bİr şey yapamayacağını bildirdi.
Şikayet Var sitesine yaptığım şikayetten 5 gün sonra bir gün telefonum çaldı (genelde çok arama olduğu için) müsait olmadığımdan meşgule verdim (forumdan arkadaşlar bilirler bir çok zaman açamam telefonu). Geri dönüş yaptığımda ise MNG Antalya'dan aradıklarını gördüm.Ama açan olmadı. Üzerinden 1 hafta zaman geçti ama ne sonuç var nede arayan soran.
Sizleri bilgilendirmek ve eğer gönderi yapacaksanız bu şirket ile alakalı uyarı yapmak için bu konuyu açmak istedim.
Tabiki birde eğer sizede etik gelmediyse konuyu sosyal ortamlarda paylaşmanızı rica edeceğim.
Teşekkürlerimi sunarım