ıstanbuldakı hangı fırma yardımı ıle bu aracı getırtebılırız? tel bılgı vs?
bı tane sıparıs edılmıs 120 140bın eurolara gelıyormus dıye haber aldık ama arastırıyoruz. OZ yardım etttt
okkalı galeriler çok rahatlıkla getirir gibime gelio sormak lazım onlara, bro boş getirmeyinmine's veya amuse dan doldurun öyle getirin eheh
Vspec felan cıkarsa yada cıktıysa o tarz bısıy alıncak kanka sunckı 300bın euro cıkarılmıs bı kere gozden
Vspec için çok zaman var önce bizim piyasalara satılcak normal gt-r fln sonra v-spec çıkar zaten daha geliştirilio direk amuse la irtibata geçin gerçi komple araba yapmıolar şuan sadece parça sağlıolar alırsınız parçaları arabada plaka yokken takılır hemen miss 580hpcoiller flnda var, güzel bi kanat fln da var mis
ha bi de beyaz alsınlar
![]()
bu nissan neden boyle ? adamlar her yaptiklari seri araba ile herkese hitab ediyorlar bunun yari sira resmen araba bole yapilir diye show yapiyorlar . silvia lar olsun gtr lar olsun valla kimse su dokemiyor eline . durdu durdu yeniden bi gtr cikardi rakibi 911 direk . yani diger japonculara siz kumda oynayin mesaji verio sanki , subarusu, mitsubishisi , hondasi , toyotasi . ama toyotada geliyor yeni supra ile . bukadar iddiali bir gtr ile bas edicek suprayi kesin cikartirlar diye dusunuyorum . nissani seviyorum yajapon aleminin en karizma ureticisi . polemik yapmam uretir gecerim diyorlar resmen
![]()
Straights are for fast cars, but turns are for fast drivers!
usa satış fiyatı üzerine takrbibi %70 ÖTV eklenecek (motor hacmine göre belirleniyor)
bu rakama %23 KDV eklenecek. sonra bunlarn üzerin MTV ve Gümrük harçlarınıda ekleyeceksin. aracın fiyatını usa da emsal satış değerinden göstermek zorundasın. güm.müsteşarlığı altında kesilen faturaları kabul etmiyor.
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)