öncelikle 2 hafta icinde ilan edeceğim yaris sezonumu sizlerin fikirleri ile netlestirmek istiyorum . Bu forumun uyeleri ben ve ekibim icin degerli.
2013 sezonunda 3 yaristan olusan istanbul otodrag kupasini istanbulparkta sizlere sunacagiz.
Bu 3 yarista alinan puanlara gore istanbul oto drag kupasi sahibi belli olacak .
Tüm yarış resmi ve lisansli sporculardan oluşucak olup hem teknik kurallar acisindan hemde katilim kurallari acisindan katı olacaktır.
Türkiyede otodrag yeniden canlaniyor !
Anket sonucunu ciddiye aliyoruz bu nedenle laf olsun diye cevaplamamanizi rica ediyoruz.
Anket dışı yorumlar ciddiye alinmayacaktir .
Bu konuyu okuduysaniz 3 Seçenekten birtanesini mutlaka işaretleyiniz.
Not : Anket 1000 kişi ile sınırlıdır.
Bu anket Tarafimdan TOSFED'e sunulucaktır.
üç secenek var :
1:
Sınıflar motor hacmine gore belirlenir ise gene sure olculecek ancak bu sure 1. 2. gibi siralamayi belirleyemeyecek .Herkez 402 metre zamanini bilecek.Yarışı izlerken kimin elendigini kimin kazandığını görebilecegiz.
2:
sureye gore belirlenir ise aracin hacmine ve besleme tipine bakilmaksizin yaptigi test & tune suresi sinifini belirleyecek . Yarış esnasinda zamanlara bakilacak önde bitirenden öte zamani iyi olan kazanacak.
3:
Otodrag izlemeyi seviyorum ancak yarisicak bir araci henuz hazirlayamadim önüzdeki sezonunda olmasını istiyorum.
ilgilenen bu spora gonul veren herkeze şimdiden teşekkürler.
K.Buğra YILDIRIM