hep araç alırken ;aman orjınal olsun, boyasız olsun, servis bakımlı olsun vs deriz.
forum üyelerinden en düşük model en düşük km de en orjınal yada orjınale yakın ,kaç araç var acaba
kimler orjınalcı
birde araç kaç yıldır sizde![]()
hep araç alırken ;aman orjınal olsun, boyasız olsun, servis bakımlı olsun vs deriz.
forum üyelerinden en düşük model en düşük km de en orjınal yada orjınale yakın ,kaç araç var acaba
kimler orjınalcı
birde araç kaç yıldır sizde![]()
“Dünyanın sorunu, akıllılar hep kuşku içindeyken aptalların küstahça kendilerinden emin olmalarıdır.”
Ne kadar orginalci olursan ol Elin oğlu geliyor vuruyor ne diyebilirsin ki ? Benimki gecen yaz full org 2005 Albea 'idi geri geri gelirken aceminin biri arkadan girdi bagaj değişti tampon boyandı fazla önem vermemek gerek önemli ciddi kazası yoksa
Konunla alakalı olur mu bilmem; Benim 300zx'im 1991 model 76.000 km de tamamen orjinal!
Elbette boya görmüş, bir de benim uyuz modifiye anlayışım yüzünden arka stoplar değişti
İhalesine girip de alamayan arkadaşlar kilometresini ve kondisyonunu benden iyi bilir.
Şu da güncel resim
![]()
“Dünyanın sorunu, akıllılar hep kuşku içindeyken aptalların küstahça kendilerinden emin olmalarıdır.”
gecen mayıs syın da orj 80.000 de boyasız e46 3.20i aldım orjınal dıye guzel de para verdım 3. ayın da aracı garaja surtturdum gecen ay da geldı ehlıyetsız amcamın tekı arabayı surttu araba da 3.5 parca boya var dıye kazalı durumuna dustu mıllet boyalı dıye uzak durdu anasını satayım 14 yasındakı araba da boya soran bır zıhnıyetız buna ben de dahıldım ama artık umrum da olmaz sankı salona koyup mezara goturcez.
Bu ara da babamın 2010 corolla d4d comfort'u var 20.000 de gram boyasız arabanın 0 kokusu duruyor adam benden daha cok sevıyor resmen arabayı![]()
2001 206 gti vardı 1parça lokal boyattım aldığımda 76binde idi.
61 DF 161 TOLEDO
61 EL 206 206 GTl ( SOLD )
61 VL 090 LEON T.SPORT (SOLD)
61 EL 585 206 HDİ (SOLD)
61 VL 700 106 GTİ (SOLD)
92 model toros ilk sahibiyim hiç tüp yemedi bu yaşına kadar 87.000 de
Benimde aracın 95 Rover 220T 78binde orjinal km'si. boyası var fakat değişeni falan yok. 1,5 aydır bende araç. Daha önce çok fazla önem göstermezdim ama farkını anladım bundan sonra orjinalden giderim bende
![]()
Atlas Motorlu Araçlar
Denizli
Nacizane bende de var bir Orjinal Fiat Albea. Sıfır km aldık. 2009'dan beri bizde ve 25.000 Km'de,
Haftada bir yıkanıp, hızlı cilası atılır, Lastikleri parlatılır o kadar. Gram bir yerine dokunulmadı.
İddaa ediyorum 97 Oktandan farklı benzin kullanılmadı bile alındığından beri.
Kazası, belası, boyası, değişeni yok Allaha şükür.
New Toy! - 41 AJV 325
ilk sahibi olduğumuz 74 280 se var nazar değmesin die paylaşmıyorum fotoları![]()
atın iyisine ''Doru'' yiğidin iyisine ''Deli'' derler.
buda benim golf 82 model gtd turbo dizel motora sahip kazasız darbesiz tüm camlarına kadar orjinalbiraz kirli foto idare edin
![]()
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)