User Tag List

Sayfa 1/2 12 SonSon
36 sonuçtan 1 ile 19 arası

Konu: Araç Alımı (1.16 ve A3)

blueedeep - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)

Exclamation Araç Alımı (1.16 ve A3)

Selamlar öncelikle herkese. 8 yıllık dizel 206'mı sattıktan sonra A3 almaya karar verdim. Aslında hala 1.16i ile A3 1,4 tfsi arasında gidip geliyorum.Max. Fiyat olarak 50000 TL'ye kadar olan araçlara bakıyorum.Kilometre olarak 50000 km limit koydum. A3 daha ağır basıyor. 3 kapı almak istiyorum ama cam tavanlı ve verebileceğim fiyat limitlerine kadar bulabilirsem sportback de olabilir. İlanı olan çoğu araç s-tronik. A3 otomatiklerde olan mekatronik ve kavrama problemleri kafamı kurcalıyor. O yüzden aslında s-tronik A3 bitti benim için. O kadar çok yorum okudum ki içimi kararttı.
    Bu problem beni 1,16i'ye döndürüyor.
    Sizin tavsiyeniz ne olur? Manuel 1,4 tfsi A3 mü' manuel veya otomatik 1,16i( ileri de tipte taktırabilirim )'mi?

CafCaf - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    ben 1.16 nın tipini çok beğeniyorum ileridede digital klima mercek farlı sunrooflu ve ışık paketli beyaz yada siyah 1.16 düşünmüyor değilim açıkcası a3 ün golfden pek farkı olmadığını düşünüyorum o yüzden BMW derim. 5 kol jant we yayla muhteşem bir görünüm oluyor prestij olarakda çok iyi..

emoro - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    3 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    1.16 hem yakıtta hem gıdıste uzer bızde vardı 3 sene kullandık hem cok yakıyo hemde gıtmıyor 118 bulabılrsen cok daha ıyı olur senın için yoksa a3 daha mantıklı gıbı duruyor.
    R.E.S

Post Thanks / Like
    Mentioned
    5 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    http://www.sahibinden.com/ilan/vasit...7869875/detay/

kendi aracım düşürsen konuşuruz...
    Alıntı DENON Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    dün akşamki yarıştan önce start verecek olan hatun dediki elimi bı yerıne götürüp : kazansanda kaybetsende bu senın ama kazanırsan hepsi senın , iliğimi guruttu gevurun gızı yarışı kazandıktan sonra

Eworen - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    6 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    116i otm vites olanları verimsiz ötesi araçlardır
    Hem yüksek yakıt tüketimine sahipler hemde düşük performansa sahipler bunun yanında A3 e oranla çok daha dar bir iç mekana sahip
    Yeni nesil turbolu 116i ile uzaktan yakından alakası yoktur

A3 çoğu konuda daha iyi bir araç

TechTurkey Dragger - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    147 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Ben de 2 aracı uzun süre düşünmüştüm sonra A3 almaya karar verdim.

A3 hem daha az yakar, hem daha hızlı gider, bana göre daha da yakışıklı...

2010 ve üzeri olsun led bixenon olsun tadından yenmez Yazılımla da 150hp üstü alırsın.

Ramchonun koyduğu 116 da inanılmaz iyiymiş, çok temiz çok güzel...BMW alacaksan da git onu al kesinlikle...
    @premiumparts / www.premiumpartstr.com

Premium Brands & Special Cars

OZ RACING · SPARCO · MSW by OZ · AEM · K&N · EIBACH

facia - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    2 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı DRaGGeR Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Ben de 2 aracı uzun süre düşünmüştüm sonra A3 almaya karar verdim.

A3 hem daha az yakar, hem daha hızlı gider, bana göre daha da yakışıklı...

2010 ve üzeri olsun led bixenon olsun tadından yenmez Yazılımla da 150hp üstü alırsın.

Ramchonun koyduğu 116 da inanılmaz iyiymiş, çok temiz çok güzel...BMW alacaksan da git onu al kesinlikle...
    Bu kasa 1.16 alınmaz bence... Hem içi çok dar hemde yakıtı çok fazla... Ayrıca Benim arkadaş eşinin arabasını daha 2 ay once 40 a verdi 50bin de xenonlu cam tavanlı araçtı...
    Everyday I ** Çapulling!!!

FAGE12 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    A3 daha mantıklı ve daha bı dolgun duruyor gorsel olarak
    Birgün Ölürsem Tabutumu 4kişi Taşıyacak Yaa. Öndekiler 1.60 Boylarında, Arkadakiler 1.90boylarında Olsun. Maksat Ön Biraz Basık Dursun

ClioRs182 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    bmw iyidir bnce ama 1.16 olacağına 1.8 olsun gideri olsn biraz daha

Kahn23 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    24 Post(s)
    Tagged
    2 Thread(s)
    Ben de A3 seeçerdim.
    Bu güzel araca benziyor.

http://www.sahibinden.com/ilan/vasit...18078069/detay

Sezgin - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    12 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    1.16 i 2009 model cok hantal ve yakıt tuketımı cok fazlaydı. TSi A3 hem seri hem tuketımı dusuk. Bence a3

hcs
    Misafir
    a3 candır

Post Thanks / Like
    Mentioned
    5 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    yakıt yakıt diye herkez dert etmiş ama bende az yakıyor o zaman bu meret a3 1.6 sportback kullanıyordum düz vites 8.5 9 lt aralarında yakıyordu...

bmw pazar günü köprü trafiği de dahil olmak üzere 6.7 lt yi geçemedim bir türlü....

inanmayan var ise yakıtı koyduğu taktirde denemesini yapabiliriz.... a3 sportback ten daha güzel yol tutusu daha sağlam alt yapısı ve daha güzel motoru var üzerinde 98 yılından beri kullanılan bir motora sahip değil en azından...TSİ a3 ler hariçler de de s tronic arızasi mekatronic arızası baş göstermekte ben 1.16 da şanzuman arızası yaşayan daha duymadım ki daha önce sahip olduğum 1.16 150 000 km de idi en ufak bir sorun yaşamamiştim....
    Alıntı DENON Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    dün akşamki yarıştan önce start verecek olan hatun dediki elimi bı yerıne götürüp : kazansanda kaybetsende bu senın ama kazanırsan hepsi senın , iliğimi guruttu gevurun gızı yarışı kazandıktan sonra

onat - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    5 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    2 sinide tecrübe etmiş biri olarak net bmw derim. yalnız, kesinlikle 1.18 olmalı. 1.16 ile aralarında fark olmayacaktır yakıt konusunda ama gidiş olarak ciddi fark var. o yüzden 1.16 almaktansa 1.18 mantıklı.

1 kasa çok zevkli cidden. a3 ten çok daha güzel bir araba. kesinlike 1.16..
    schumi
    dr.46
    iron tyson
    frank ' the chemist ' zane

Gokmen Erbas - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    1 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Herhangi bir BMW

DR059 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    3 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    A3 1,6 ile A3 1,4tfsi arasında fark vardır. A3 1,6nın tek avantajı lpg ile kullanılıyor olabilmesi. Bunun dışında tüketim, performans gibi kriterlerde 1,4tfsi öndedir.

hcs
    Misafir
    Alıntı Ramcho® Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    yakıt yakıt diye herkez dert etmiş ama bende az yakıyor o zaman bu meret a3 1.6 sportback kullanıyordum düz vites 8.5 9 lt aralarında yakıyordu...

bmw pazar günü köprü trafiği de dahil olmak üzere 6.7 lt yi geçemedim bir türlü....

inanmayan var ise yakıtı koyduğu taktirde denemesini yapabiliriz.... a3 sportback ten daha güzel yol tutusu daha sağlam alt yapısı ve daha güzel motoru var üzerinde 98 yılından beri kullanılan bir motora sahip değil en azından...TSİ a3 ler hariçler de de s tronic arızasi mekatronic arızası baş göstermekte ben 1.16 da şanzuman arızası yaşayan daha duymadım ki daha önce sahip olduğum 1.16 150 000 km de idi en ufak bir sorun yaşamamiştim....
    sende az yakıyodur o 2010 316i manuel ile adana trafiğinde 9 ltnin altına inmek bize nasip olmadı bir türlü.

bkaraca - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    1 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Iki aracida belli sürelerde kullandım s line sportback 1.4t iyidir cam tavan xenon olsun mümkünse.ikinci tercih bmw ise 1.8 öneririm hem benzer yakıtta daha yüksek performans sunar.

mrtysn - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    7 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    116 sahibi oldum A3'de kullandim, Ben Audi derim. Mekatronik arizasi bi kere yapar 4k Tl'ye patlar ortalama. 116 kastirmadigin surece iyi yakar, kastirirsan 9 civari gorursun o da baya kastirman lazim. Her gun cikicaksa Lpg farz su an 116'ya.

Alıntı Ramcho® Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster

08'i vardi bende seninkinin aynisi rengine, gordugum kadariyla donanimina kadar aynisi hemen hemen. Istanbul ici 11-12 ortalama yakiyodum ki bilenler var sakin kullanirim.Ben 6 civarini sadece uzun yolda gorebildim. 6.7 yakiyosa senin araba okunmus uflenmistir satma onu
    Don't believe everything you hear,
    Real eyes, realize. real lies.
    2Pac Shakur

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)