Binali yıldırım bütün geçişler hgs olacak diyor,peki cihaz için verdiğimiz ücretler hakkında bilgisi olan varmı ?
Binali yıldırım bütün geçişler hgs olacak diyor,peki cihaz için verdiğimiz ücretler hakkında bilgisi olan varmı ?
NE MUTLU TÜRKÜM DİYENE .
ogsler hgs ile değişecek diye biliyorum..
tabiki giren ogs alanlara oldu, ben de 2 tane var mesela
parasını çoktan çıkardı o ayrı (indirimler ile)
bakiyeler hgsye aktarılıyor ama cihaz bedelleri ödenmiyor. sadece depozito ücretleri ödenecek diyor ancak bankalar bu ücreti cihaz bedeli olarak saydığından o da iptal oldu haliyle.
Ne güzel strateji.
NE MUTLU TÜRKÜM DİYENE .
kisacasi gene doldu birilerinin cebi/cepleri.
ogs`leri salon da,dantelli ortunun ustune dekor yapar artik millet![]()
- K -
________
Dr.Ecu
şimdi 15:00 haberlerinde dinledim de bakan bey
her nasıl olduysa bi açıklama yapmış bu konu ile ilgili.
Bankalarla iade için görüşeceğiz demiş. Zahmet oldu kendisine
ogsler niye iptal olur anlamam ki? ben çok memnunum. en azından hgs gibi geçti geçemedi olayı yok.
It’s better to walk alone, than with a crowd going in the wrong direction... (Grant)
> Ulaştırma, Denizcilik ve Haberleşme Bakanı Binali Yıldırım, e-Devlet Kapısı ve Yerel Yönetimler toplantısı öncesinde basın mensuplarının sorularını yanıtladı.
> Açıkçası HGS'yi devreye soktuk ya, eskiden 50-60 lira, 30-40 dolar alan bankaların bazıları OGS'yi bedava vermeye başladı. Madem bedava verilebiliyordu, daha önce niye vermediniz Bu soruyu da ben vatandaş adına bankalara sormak istiyorum. Demek ki bu süre zarfında vatandaşlardan haksız yere yüksek ücretler almışlar. Bunun hesabını da vatandaşlara, müşterilerine bankaların vermesi lazım.''
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)