User Tag List

Sayfa 1/2 12 SonSon
26 sonuçtan 1 ile 19 arası

Konu: hangisini tavsiye edersiniz??

R3han07 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)

hangisini tavsiye edersiniz??

Aracımı satmış bulunmaktaym uzun zaman dizel c3 kullandım 92hp parçası çok pahalıydı motoruda hiç bi araçla uymuodu. Şu an net 27bin tl. Param var 'audi a3 tek kapı 2004 ,seat leon 2006,2007 fln, alfa romeo 147 2008, 2004 2005 civic sport ,vw golf 5, spor tarzda bi araç arıyorum sizce ne almalıyım yoksa hiç başımı ağrıtmamak için vtec 2 makyajlı kasa mı almalıyım tavsiyelerinizi bekliyorum. Şimdiden çok teşekkürler.

mechanic - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    4 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    vtec 2 yerine bance aynı model dolu accord al. hem görüntü hem kalite. vtec 2 teneke ne yazık ki
    --
    her geçen yıl bir önceki yılı aratır hale geldi zaman...

Calderon - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Golf 5 ve Audi A3'ün parçasının da ucuz olacağını düşünmüyorum ama A3 yakışıklı araba öncelik konforsa A3 güzel bir tercih olabilir.. Civic Sport sahibiyim bende, öncelik konforsa üzer sahibini yürüyen çok sert..
    28 AF 870 Facebook Twitter

altugkocer - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    63 Post(s)
    Tagged
    1 Thread(s)
    golf 5 ya da audi a3 olurdu benim tercihim
    kalite kalite yedek parçaları mevcut ve uygun fiyatlı
    spor dediğin için de tek kapı a3 güzel olur bence

İbrahim33 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    29 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    O paraya alternatif olarak 156 lık 308 thp bulunabilir , öküz gibide gidiyor.
    Alıntı B.Koçer Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    İtalyan aşktır Alman ticaret
    KALBİNİ MAHŞERE GÖTÜR !!

altugkocer - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    63 Post(s)
    Tagged
    1 Thread(s)
    Alıntı İbrahim33 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    O paraya alternatif olarak 156 lık 308 thp bulunabilir , öküz gibide gidiyor.
    citroenden inip peugeot ya binmek

d3n1s - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    20 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı R3han07 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Aracımı satmış bulunmaktaym uzun zaman dizel c3 kullandım 92hp parçası çok pahalıydı motoruda hiç bi araçla uymuodu. Şu an net 27bin tl. Param var 'audi a3 tek kapı 2004 ,seat leon 2006,2007 fln, alfa romeo 147 2008, 2004 2005 civic sport ,vw golf 5, spor tarzda bi araç arıyorum sizce ne almalıyım yoksa hiç başımı ağrıtmamak için vtec 2 makyajlı kasa mı almalıyım tavsiyelerinizi bekliyorum. Şimdiden çok teşekkürler.
    dizel 92lik C3'le epey bir tecrübem oldu, bahsi geçen araçlardan da kullandıklarım oldu. C3'ün parçası pahalı ve bulunmaz geliyorsa size Audi A3, Golf 5'ten uzak durmanız gerek, 147'den ise tabiri caizse topuklarınızı vura vura kaçmanız lazım. Derdiniz parça bolluğu ve ucuzluğuysa Civic alın, yolunuza bakın.

Ufak bir dipnot: 92'lik C3'ün parçası A3 Golf ve 147'den hayli ucuz, üstelik yetkili serviste. Civic'le denk denilebilir.
    öyle işte.

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Bende eğer vergi çok sorun değilse 2.4 accord taraftarıyım. Gerçi vergilerdi düştü galiba.

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı d3n1s Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    dizel 92lik C3'le epey bir tecrübem oldu, bahsi geçen araçlardan da kullandıklarım oldu. C3'ün parçası pahalı ve bulunmaz geliyorsa size Audi A3, Golf 5'ten uzak durmanız gerek, 147'den ise tabiri caizse topuklarınızı vura vura kaçmanız lazım. Derdiniz parça bolluğu ve ucuzluğuysa Civic alın, yolunuza bakın.

Ufak bir dipnot: 92'lik C3'ün parçası A3 Golf ve 147'den hayli ucuz, üstelik yetkili serviste. Civic'le denk denilebilir.
    banada vtec2 mantıklı geliyor ama 26 27 bine temiz ls bulunabiliyor malesef oda bi ihtimal temizini o paraya bulabilmek sahipleri uçmuş resmen. ben c3ümde değiştirmedik parça bırakmadım halada arıza lambası sönmemişti en küçük örneği debimetre 480tl almıştım orjinalını zaten uymuyormuş diğerleriyle motor aksamı çok farklıymış.

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    accord vergisi ağır gelir. 3.16ti compact soktu bi arkadaşımda aklıma resmen karmakarışık durumda kafam :/

m. ali öz - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    ilanla alakam yok bütçeniz civarında şöyle seçenekler de mevcut model yılı ve parça fiyatı bakımından daha uygun

http://www.sahibinden.com/ilan/vasit...93797385/detay

d3n1s - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    20 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    banada vtec2 mantıklı geliyor ama 26 27 bine temiz ls bulunabiliyor malesef oda bi ihtimal temizini o paraya bulabilmek sahipleri uçmuş resmen. ben c3ümde değiştirmedik parça bırakmadım halada arıza lambası sönmemişti en küçük örneği debimetre 480tl almıştım orjinalını zaten uymuyormuş diğerleriyle motor aksamı çok farklıymış.
    2001 model A3 kullanıyorum, C3'ün orjinal parçaları A3'ün yan sanayi veya çıkma parçalarından ucuz, o kadar diyeyim. 147 zaten A3'ten de pahalı.

C3'te arıza lambası çok kıl tüy şeylere de yanar, led park ampulüne yanar, kapıları otomatik kitler 20km/h üstü hızlarda, kapılardan biri tam kapanmazsa ve araç kapıyı kitlemeye kalkarsa yanar, kapıyı kapatırsınız, araç kendi kendine kitler, söndürmez, yakıt filtresi tıkanır, hava yakıt oranı değişir yanar, after market hava filtresi takarsınız, oksijen sensörünün yerini iyi ayarlayamazsınız yanar, yanar da yanar. Fransız arabası, 2 Fransız kafa kafaya verip araba yapmış derdim ben hep, güler geçerdim

accord vergisi ağır gelir. 3.16ti compact soktu bi arkadaşımda aklıma resmen karmakarışık durumda kafam :/
    yani hayır, parça fiyatından yakınıp sattığınız C3'ten kat kat pahalı parçası olan araçlara bakıyorsunuz, C3'ü sanki parça fiyatından satmamışsınız gibi gelmiyor da değil hani ???
    öyle işte.

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı d3n1s Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    2001 model A3 kullanıyorum, C3'ün orjinal parçaları A3'ün yan sanayi veya çıkma parçalarından ucuz, o kadar diyeyim. 147 zaten A3'ten de pahalı.

C3'te arıza lambası çok kıl tüy şeylere de yanar, led park ampulüne yanar, kapıları otomatik kitler 20km/h üstü hızlarda, kapılardan biri tam kapanmazsa ve araç kapıyı kitlemeye kalkarsa yanar, kapıyı kapatırsınız, araç kendi kendine kitler, söndürmez, yakıt filtresi tıkanır, hava yakıt oranı değişir yanar, after market hava filtresi takarsınız, oksijen sensörünün yerini iyi ayarlayamazsınız yanar, yanar da yanar. Fransız arabası, 2 Fransız kafa kafaya verip araba yapmış derdim ben hep, güler geçerdim

yani hayır, parça fiyatından yakınıp sattığınız C3'ten kat kat pahalı parçası olan araçlara bakıyorsunuz, C3'ü sanki parça fiyatından satmamışsınız gibi gelmiyor da değil hani ???
    c3 e ayda 3 defa parça değiştiriyordum kesin. arıza lambası her yandığında servise götürüp cihaza bağlanıyordu yok şu değüişcek yok bu değişcek ayda 3 parça kesin değişiodu daha önce 99 model civic 1.6ies im vardı 99 olmasına rağmen 1 yıl kullandım değişen parça sadece triger ve fren balataları olmuştu ama c3 turbo wesgate valfine kadar değişmeyen parçası kalmadı.birazda bundan yakınıodum c3te. a3'ün leon'un parçası pahalı olabilir ama citroen kadar çabuk bozulucağını sanmıyorum.

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    [IMG][/IMG]

eski hondamda buydu pişman oldum sonradan tek sıkıntısı 10bin kmde 2litre kadar yağ eksiltiodu sıkıştırdığımdan

220T - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    16 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Biraz daha ekleyip Kia Ceed bakabilirsiniz.
    Modifiye parayla yapılır ama parayla yaptırılmaz.

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    ceed in sadece yni concept hoşuma gidio onada nakit yetmez

drago - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    53 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    vtec 2 ye kendini yakın hissediyorsan daha uygun fiyatlara ep2 öneririm

citroen için en iyi fikir veren yorumları deniz yapmış zaten uzun süre binmiş

audinin parçası citroenden daha pahalı olabilir (bilmiyorum öyle mi denizin yorumundan referans alıyorum), ama zırt pırt bi tarafını bozmaz, değiştiğin parçayı bi daha değişmek zorunda kalmazsın.

147nin motor yürüyen parçaları bilinenin aksine pahalı falan değil, amma velakin iç aksamdaki parçaları bozulmaya çok müsait ve çıkması bulunmuyor. cam açma tuşu bozuldu bende,38bindeydi aracım, kaç kere tamir ettirdim, çıkmasını bulamadım, sıfır fiyatı da 470 lira mıydı neydi.

benim sıralamam a3, golf 5, ep2, 147 şeklinde.

147, golf 5, a4 ve ep2 sahibi olmuş biri olarak söylüyorum.

İbrahim33 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    29 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı m. ali öz Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    ilanla alakam yok bütçeniz civarında şöyle seçenekler de mevcut model yılı ve parça fiyatı bakımından daha uygun

http://www.sahibinden.com/ilan/vasit...93797385/detay
    güvenlik paketi , hız sabitleyici , sensörler vs , + stil paketi eklenmiş bu araca.doluluk olarak iyi yani.
    Alıntı B.Koçer Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    İtalyan aşktır Alman ticaret
    KALBİNİ MAHŞERE GÖTÜR !!

driftboy - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    3 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    a3 yakıt olarak üzebilir benzinli kullanırsanız, konforludur, sürüşü keyiflidir. 2500 km yol yaptım 4 gün içinde gayet rahattım.

Şahsen vtec2 ye o paraları vermezdim aynı paralara daha rahat güzel araç varken.

Bu tercihlerin arasında leon olabilir, yakıt üzmez diyosanız a3 de olabilir, sonrada golf5
    Marblex Mining & Marble

Harput Yapı İnsaat

Alıntı CasabLanca Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    arabanın önüyle arkası arasında 3 yaş fark var

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)