64 model benim için hatıraları saymakla bitmez. Antalya ve civarında yaşayanlar jawaları iyi bilir
Bu da bonus
![]()
64 model benim için hatıraları saymakla bitmez. Antalya ve civarında yaşayanlar jawaları iyi bilir
Bu da bonus
![]()
İsmail Karakaş-- ANTALYA--07 CAR 98(SOLD)
07 AL 114 64 JAWA 250
Doğru söylüyorsun. Kısa bir video çekmiştim zamanında. Onu ekleyeyim.64 Jawa 250 - YouTube
07 AL 114 64 JAWA 250
Eyvallah kardeşim. r1-r6 vs'a binenler bile ışıkta bakıyor o zevk herşeye değer![]()
07 AL 114 64 JAWA 250
Tek seferde nasılda çalışıyor maşallah. Sesini duyunca tanırm. Çalıştırılmak üzere falan görünce koşar ben basarım amcaların pek hoşuna gider. maşallah çok diriymiş . Allah tekerini düz bastırsın![]()
Maşallah java candır anadoluda da cok yagın bi motor bizim buralarda hala var ama sizinki kadar temiz değil tabikiAllah kaza bela vermesin
Güzel yorumlarınız için teşekkürler arkadaşlar![]()
07 AL 114 64 JAWA 250
"Pom pom pom pom pom pom!"
Bu kendine has sesine de; tipine de hastayım bu motorların. Bucak'ta da birisi topladı; hayran hayran izlerim yolda gördüğümde motorunu. Maşallah; motorunuz çok güzel. Değerini biliyor olmanız da cabası.
Güzel günlerde binmeniz dileğiyle.![]()
yıllara inat maşaallah
sıfır gibi duruyormasallah
Efsane gerçekten, Çocukken Deri Atölyesinde çalışan ustamda vardı daha yeni modeldi ama sesi duyunca o günleri hatırladım egsozdan çıkan o yağ kokusu bile şahanedirGüle güle kullanın.
40 Alimi 1 Delille yendim, 1 Cahili 40 Delille Yenemedim. (İmam Şafii)
maşallah,alanyada da çok var dediğiniz gibi hastası çok bu bölgede![]()
Alanya Jawa cenneti kardeşimEskiden taksicilik yaparlarmış Jawalarla. Şimdide birkaç tane var.
![]()
07 AL 114 64 JAWA 250
tek silindir yanlıs görmüyorsam
ben cift silindir olalarından istiyorum bir tane alıp siyaha çeviricem komple
3 yıl önce falan bendede 94 ogar vardı karakteristik olarak hemen hemen aynı makinalar çok çok zevkliler
maşallah sizinki pek bir güzelmiş..
ER teknik ısıtma sistemleri
Kat kaloriferi&brülör&hidrafor
sistemleri montaj tamir bakım..
7/24 servis hizmeti..
ev ve işyerlerine mazot ve fuel oil servisi yapılır..
0553 227 39 55
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)