Çıkıyorum abi üstüne affetmiyorum vuruyorum kırbacı.
Buradan benim bagaj'a girdiler.
![]()
Zirve hala tek kişilik...
Adalet bakanı.
trafikte pony otobanda kisrak gibi.Tabi benim bagaj ayni zamanda bir ayakkabici dukkaniyla kapisir vaziyette hastalik oldu evde nerdeyse tek ayakkabim kaldi onla cikip kiyafetime uygunu bagajdan secip giyiyorum
kask(sanki motora biniyoruz) kiyafet cantasi cok sayida tuvalet kagidi ve yuklu miktarda hirkada olmazsa olmazlardan
birtek kopegimi hic bindirmedim o da olmaz su falan tasinirda hayvan iyi olmuyor
Ek:Vardir benim gibi bu gece eve donmeyebilirim baska yerde kalabilirim esofmanim olsun kapsonlum olsun camasir corap sarj aleti bilmem ne tedariksiz gezmeyen manyak heralde tek degilim degil mi arkadaslar?![]()
Bizde 3 köpek var. Veterinere gidişimiz tam bir komedi.
Tek bir koltukta üç köpek...
Arkasından elektrikli süpürge mesaisi yapıyorum.
Boyle bir konu gorunce aklima geldide daha birkac gun once bir arkadasima arabamda kahve icirmemistim dokulur diye. Ayip oldu heraldeBazen galos fln bulunduruyorum torpidoda
Hayvan, damacana ile su tasimak vs imkani yok diyim :P
Bugun arabami yikattiktan sonra biryere gittim arabayi valeye vermek zorunda kaldim. Oturdugum yerden gorebiliyordum . Yeni yikanmis halde camlari acti cikip saldiracaktim adama . Fena takintiliyim bazi seylere![]()
hahaha valla soyle dusunuyorumda cidden enteresan takintilarim var. Mesela hicbir kuvvet arabama pizza kutusu ile binemez. O pizzadan cikan duman sanki iceri sinecekmis gibi geliyor. Buna xxx yemekte dahil . Arka koltuga sert bir madde koymak zorundaysam en az 2-3 kat havlu koyuyorum. Sigarayi hic soylemiyorum oyle bir dunya yok . Aklima geldikce dahada yazarim![]()
Pizza kutusunu genellemek lazim aslinda burger king poseti adana kebap vs vs bende dumanin kokusu degilde kartonun posetin altindan yag akacak koltuga isleyecek hem izi hem kokusu kalacak diye cok huylanirim.Yazin altina havlu koymadan kimseyi koltuga oturtmam kuru olsa bile terden iz yapar sicaktaaynen koltuga sivri ya da agir bir cisim koyarken dikkat etmek lazim ozellikle deriyse esnetip iz yapiyor.birde dondurma falan yenemez akar falan.Ayrica arkada oturan bayan makyajliysa one egilip benimle ya da yanimdakiyle konusmaya calismasini istemem koltuga yaslanirlar kafaliga sarilip rimeli pudrasi bilmem nesi surulur koltuga al basina is
![]()
Her aracı günlük kullanırım ayrıca arka yolcu tarafını mutlaka dayanıklılık testlere tabi tutmusumdur) xxx şeklinde
![]()
ben günlük kullanamıyom trafikte sıkıntı yaratıyo hayvan ,gergin ya![]()
PROSTOCK GARAGE
SONKANATKIRICI K20 SİYAREXS
Pazaryoluna gitmek icin kullaniyorum.![]()
In vtec we trust.
"Birilerininde Anitkabir'i beklemesi lazim." Behzat Ç.
"Dude I almost had you." RIP Paul Walker.
Mapped by Dr. Ecu
Rebuilt by Hizli Rektifiye