Arkadaşlar Bilen Varsa bir soru sormak istedim merak ettiğim bi konu bu hondalarda 45 amp akü kullanıyor bunu yükseltme şansımız varmı 55 amp?
Arkadaşlar Bilen Varsa bir soru sormak istedim merak ettiğim bi konu bu hondalarda 45 amp akü kullanıyor bunu yükseltme şansımız varmı 55 amp?
Kadına Etek Erkeğe Vtec Yakışır...
hondanın aku yerı dar tıp oldugu ıcın 55 amp lık dar tıp aku bulursan takabılırsın
ama genellıkle 45 amp oluyor dar tıp akuler
bu yuzden aku yerıne sıgmayabılır
akuyu arkaya alman gerebılır
Akü bağlantı tablasını tekrar düzenlersen eğer, dar tip 60 amper koyabilirsin.
Failure is not an option.
araştırayım biraz olmadı bakıcaz bi çaresine sanki bu arabaya bu akü küçük geliyormuş gibi geliyor bana![]()
yada yuvayı revize edip normal tip akünün sıkıntısız durabilmesini sağlarsan takarsın yani neden olmasın
REAL MEN USE THREE PEDALS!
bağzı forumlarda beyni yakabilir diye yazmışlar öyle bi sorunla karşılaşırmıyım veyatta sorunsuz kullanan varmı burda?
Öyle birşey olsa arabasında tesisat olan herkesin beyni yakmış olması gerekirdi bence.. Düz mantık hayat kurtarır çünkü en basit 2 mid 1 bass 1 anfi sistem için bile 60 amp akü öneriyor sistemciler
REAL MEN USE THREE PEDALS!
Sağolun Bu Aküyü En Kısa Zamanda Yükseltiyorum Tesisat Bağlıyacam Yolda Kalırım Diye Korkuyorum Bu Aküyle![]()
Kardeşim bendede 60 amp. dar tip mutlu nun aküsüü vardı 1 yılda ifre vermeye başladı şimdi VARTA akünün 45 lık dar tipini aldım çok memnunum sanada öneririm tesisat ya bağlayabilirsin sadece araba çalışmıyorken calıştırmassan tesisatı uzun vade dede hıc bir sıkıntın cıkmaz yanii m benim önerim VARTA akünün 45 lik olanı biraz pahalı ama 5 yıl garanti veriyor adam bana![]()
Bugün benzinlikten 50 TL'lik vergi aldım, yanında 12 TL'lik benzin verdiler!!!
Bende de Mutlu'nun 60'lığı var dar tip, orjinal yerine sığdı. Alt tablanın kenarlarını biraz eğiyorsun oluyor.
Beni sallamayanları ARTIK ben de sallamıyorum. Muhattap olmaya tenezzül etmeyenlere selam olsun, siz olmasanız da olur, GERÇEK DOSTLARIM bana yeter.
Bende eg kasa'da 60 amperlik yiğit akü kullanıyorum, direk yerine oturuyo biraz yüksek duruyo sadece
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)