Merhabalaar. Yine bir yarışma teması gereği çalışma yaptım. Sedan Corollayı HB'e çevirmeye çalıştım. İyi birşey çıkacağını düşünmüyordum ama benim gözüme hoş geldi fikirlerinizi almak istedim. Hızlıca yapılan bir çalışmadır.
![]()
Merhabalaar. Yine bir yarışma teması gereği çalışma yaptım. Sedan Corollayı HB'e çevirmeye çalıştım. İyi birşey çıkacağını düşünmüyordum ama benim gözüme hoş geldi fikirlerinizi almak istedim. Hızlıca yapılan bir çalışmadır.
![]()
Zamanında bende bıraz bu ıslerlerle ugrastıgım ıcın bılıorum cok guzel bı emek vermıssınız cokda hos olmus![]()
- Gençken bende çok yapardım, Hatta diğer eski PC de hala bikaç calısma varhey gidi hey.
#KGdetanirlar
Yeni çıkan aurısten guzel oldugunu solıyebılırım
EDİT : BENDEN ONCE DAVRANMSLAR![]()
Birgün Ölürsem Tabutumu 4kişi Taşıyacak Yaa. Öndekiler 1.60 Boylarında, Arkadakiler 1.90boylarında Olsun. Maksat Ön Biraz Basık Dursun
Güzel yorumlarınız için teşekkür ederim.
Yeni Auris gerçekten olmamış bana göre de. Lexus CT 200h kopyası olmuş bildiğimiz.![]()
Şuan ki sedanından da auris in den de güzel olmuş![]()
Polo TDI WRC İsot Edition / Powered by İsot
Instagram : mehmetguliaytar
astra j e15 corolla nın cocuguu =) emgıne saglık on numara olmus ontrafın boyutuna gore kapı boyları kısmıı bıraz kısa kalmıs uzatılırsaa daha prof durucagna emınım ....
haddinden fazla güzel olmuş hatta toyotanın en güzel modeli olmuş desem abartmış olmam
Techturkey dediğin 12, bilemedin 16. sayfada adamı bulur, 500.000 yerine 1m alır, konuya giren herkesi ihya ederdi...
gerçekten güzel olmuş. bende çok beğendim
SEAT SPORT
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)