Arabama 15 Jant alacam. Önerilerinizi bekliyorum
I ♥ MY FOCUS.
Volk te37 veya spoon seslerini duyar gibiyim..
Remon Nickli Üyeden Alıntı Volk te37 veya spoon seslerini duyar gibiyim.. Volk te37 jantına bugün baktım bizim abinin dükkanda. beyaz ile siyaha yakın bir renk vardı. pek hoşuma gitmedi. 4 bijon olacak birde..
Confvseed Nickli Üyeden Alıntı Volk te37 jantına bugün baktım bizim abinin dükkanda. beyaz ile siyaha yakın bir renk vardı. pek hoşuma gitmedi. 4 bijon olacak birde.. 5 bijon mu focus ? plastik janttan gözükmüyor. Edit ; eğer uyumluysa schmidt jantları bu arabaya çok yakışır
Remon Nickli Üyeden Alıntı 5 bijon mu focus ? plastik janttan gözükmüyor. Edit ; eğer uyumluysa schmidt jantları bu arabaya çok yakışır 4 bijon.. schmidt jantlara baktım babam hayatta kabul etmez bu jantları
Confvseed Nickli Üyeden Alıntı 4 bijon.. schmidt jantlara baktım babam hayatta kabul etmez bu jantları belli olmaz babana da göster kim bilir belki kanı ısınır
Remon Nickli Üyeden Alıntı belli olmaz babana da göster kim bilir belki kanı ısınır ı-ııh bence hiç göstermeyim
Orjinal focus sport trend jantları güzel durur bence
Yol tutuş & Aktarma Ve Frenler konum buraya taşınmış ama ne alaka?
Jant seçiminin yol tutuşla bir ilgisi olmadığından olsa gerek. Orası birazdaha teknik
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)
Forum Kuralları