adam akıllı bi oto yıkama bulamadım fırçasız araba yıkama diyor gidiyorum pat küt fırça basıyor arabaya sıkış tepiş özensin araba yıkıyolar milletin arabasına eşşek misali kullanıyolar varmıdır bu çevrede düzgün bir oto yıkamacı
adam akıllı bi oto yıkama bulamadım fırçasız araba yıkama diyor gidiyorum pat küt fırça basıyor arabaya sıkış tepiş özensin araba yıkıyolar milletin arabasına eşşek misali kullanıyolar varmıdır bu çevrede düzgün bir oto yıkamacı
Floryada 5 yol sanayinin içinde girer girmez sağda bi yıkamacı var sıkılıyosun artık adama bitir fln diyosunbirazda samimi olursan kendin yıkıyabilirsin ben yıkıyorum.
Florya Mahirler Üzerine Çevrede Tanımam 15 Liraya Fırçasız Ve Köpüksüz Sadece Şampuan İle Araç Yıkayan Tek Yer 5 Senedir Memnunum))
mahirlerln yer tarifini yapabilirmisiniz arkadaşlar
cnrsrn:
195 40 16 yı bi koycan
harbi nokta
turgay.ozgur:
böbrek taşınada birebir olur
çukurlarda dökersin
ameliyatsız
üstad selam... bakırkoy,, ssk hastanesine yakın bi yerde perşembe pazarı caddesinin sonunda Meguiars war.. oraya git derim
tşk
Rıdvan.
Şu an bakırtaşdayım 20 lira yıkama normal başarılı
Bakırköy Meg'de fena değildir. Uzun zamandır yıkatmadım orada ama çalışanlar aynı gördüğüm kadarıyla.
alıntıya HAYIR...
bkoy spor klubunde adamin olmadigi surece yalap sap yikarlarama zamanla gide gele secersin kisini
ondan sonra havada tutarlar seninde tutmana izin verirler vsvsvs
- K -
________
Dr.Ecu
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)