Deneme yanılma yöntemleriyle arabama bişeyler yapmaya çalışıyorum. Elimde Türkiye'de ve dünyada yıllardır parçalar üretilip denenen bi araç olmadığı için baya zorlanıyorum..... Fakat araç şu ana kadar yapılan hiçbişeyin boş olmadığını gösterdi.
Araca aynı anda 4 farklı harita atabiliyorsunuz ve haritalar arasında geçişi hız sabitleme (cruise control) kolundan yapıyorsunuz. Ayrıca anlık tüketim ekranında isterseniz AFR veya buna benzer beynin okuduğu herhangibir değeri görebiliyorsunuz....
Görsel neden yok derseniz çünkü shark anten, coil, gt86 amblem, lastikler vs. yolda gelsinler foto çekerim.
Her yapılan hakkında tam sonuç olması için araba hep aynı dynoda ölçüldü ayrıca her zaman usa'deki gibi teker gücü kıstas alındı.
Bunları yapmamdaki tek amacım bikaç arkadaş 160'ı görünce bu araba N/A olarak tekerde 200 whp göremez dedikleri içindi. Eğer arkadaşlar gene gaza getirirse devam ederim
E85 ile ilgili cem (stlegal) 'e teşekkürler. Telefonda da söylemiştim depoyu bi türlü bitiremedik bu yüzden E85 altı oldu galiba zaten logları Amerika'ya gönderince hemen E85 kullandığına eminmisin E70 falan olmasın diye mail geldi1-2 depo daha e85 koyarsam depoya anca E85'i yakalıycaz galiba
Ve 207'nin üstüne çıkıcaz. Ya da E85 pompada satılana kadar bekliycem.
Araç stock iken 160whp çıktı.
Dyno sheet kayıp sanırım önemseyip kayıt etmedik.
Araca invidia cat back, invidia front pipe ve greedy intake takıldı ve 167whp çıktı.
Ardından ecutek stg1 yazılım atıldı ve 181 whp çıktı.
Ardından ecutek stg1 e85 yazılım atıldı ve 207 whp çıktı.
![]()