merhaba arkadaşlar yeni aldığım araçta avt marka 6210d model bir double teyip var.menü ekranında gps gözükmesine rağmen bu aktif değil.Nedendir peki bi fikri olan varmı ?
merhaba arkadaşlar yeni aldığım araçta avt marka 6210d model bir double teyip var.menü ekranında gps gözükmesine rağmen bu aktif değil.Nedendir peki bi fikri olan varmı ?
yazılım yüklenmemiştir veya tek bir modelin versiyonları varsa menüler aynı olduğundan senin cihazındada görünüyo olabilir
REAL MEN USE THREE PEDALS!
vardır ama navigasyon modülü ayrıdır bendede avt indashli teypi vardı navigasyonlu falan navigasyon modülü anteni ayrı bir aparattı..
Edebim el vermez edepsizlik edene... Susmak en güzel cevap, edebi elden gidene. [Yunus Emre]
Zenginin malı Züğürdün çenesini yorarmış.. (ZZ Rules)
benim indashde bir kutucukdu kutucuğun üstünde mavi bir tane sd card vardı büyük ihtimal navi haritasının olduğu karttı.. birde gps anteni vardı.. o modülü teybe bağlandınmı arkadan zaten menüde navigasyon seçeneği var aktif oluyordu.. ben teyple almışdım bilmiyorum nerde satılır..
Edebim el vermez edepsizlik edene... Susmak en güzel cevap, edebi elden gidene. [Yunus Emre]
sdcard değil o kutucuk lazım çünkü o kutucuk navigasyon modülü zaten o kutucuğun içinde sdcard.
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)