Selamlar,
Corona APEX hakkında görüşlerinizi alabilir miyim?
Yol tutuşu nasıldır, ağırlığı nedir ne değildir, motoru verimlimidir, hacmine göre yakıtı nasıldır?
Şimdiden teşekkürler.
Selamlar,
Corona APEX hakkında görüşlerinizi alabilir miyim?
Yol tutuşu nasıldır, ağırlığı nedir ne değildir, motoru verimlimidir, hacmine göre yakıtı nasıldır?
Şimdiden teşekkürler.
RESPECT YOUR ELDERS
bildiğim kadarıyla motor çok sağlam klasik bir toyota fakat 2.0 için verimsiz. Ve parçaları rahat bulunmuyor.
Family Rider
So So Slow rider
Ayni motormu var bilmiyorumda burda bi kullanici carina icin 17 litre yakiyorum demisti.
3s-ge motorlu sağlıklı bir corona kullanıma göre 8-13 lt civarında yakıyor. Oem parça konusunda sıkıntılı bir araç, parçaları az bulunuyor ve pahalı, 2.0 motora göre gücü tatmin edici değil ama çok konforlu. 1150 kg araca göre yol tutuşu gayet iyi. Umarım işine yarar bilgiler vermişimdir
Techturkey dediğin 12, bilemedin 16. sayfada adamı bulur, 500.000 yerine 1m alır, konuya giren herkesi ihya ederdi...
Corona Apex ile Normal corona arasında sadece donanım farkı olması gerekli. Öyle hatırlıyorum. Sanırım ABS ile spoiler farkı var. Belkide jant. Motorlar Corona'dada Carinada 3S-FE kullanılıyordu.Ülkemize gelenlerde. 3S-GE'yi Carina GTI da gördüm ben birde MR2 larda
Levent'e sormuştum bir aralar Apex'i, açıklayıcı olur herhalde;
levent Nickli Üyeden Alıntı
levent Nickli Üyeden Alıntı
3s-fe çok dayanıklı bir motordur ama Toyotanın aynı 4a-fe deki gibi sadece ekonomi ve konfor için ürettiği motorlardan biridir.Yani harcayacağın vakite ve nakite yazık olur he illa alıcam diyosan Corona sadece filtre düz boru yaparsın ki filtre sesi çok güzeldir 3s-fenin
Kasa olarak aslında acayip güzel duran bi kasa belirli parçalar haricindede pek zorlanmazsın.Çok konforlu ve yol tutuşu güzel olan bir araçtır![]()
cok dayanikli motordur.. ibresi ne kadar dogru ne kadar yanlis bilmiyorum ama 1994te 0km alip 2001e kadar bizde idi pert olana kadar.. 220 km yi bir cok kez gectigini soyler abim.. 245.000de idi pert oldugunda 1 kez ust kapak catlatmisti sadece oda adana sicakliginda gencligin verdigi cahillikten dolayi idi sanirsam..
görünüş olarak çok sevdiğim bir araçtır kendisi.
ies leri 20 k yapan kesimin ae101 lere el attığı şu günlerde gayet güzel bir alternatif olur.
üzerinde ki motor herkesin dediği gibi sağlam bir motor.
makyajsız avensislerde de aynı motor var yanlış hatırlamıyorsam onlarada bakılabilir çok donanımlıdır. avensis alınacaksa makyajsız olan tercih edilmeli. Makyajlılarda kullanılan motor direk enjeksiyonlu GDİ-FSİ gibi o yüzden lpg takılamıyor.
12 sene normal corona 3 sene apex corona kullandık kesinlikle çok güzel araçlardır apexle normal corona arasında motor farkı yoktur. Motor sesi , gidişi çok iyidir kesinlikle o paralara en iyisidir![]()
R.E.S
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)