öncelikle herkese merhaba ufak bir sorunum oldugu için konu açma gereksinimi duydum
teyp navitech in Navitech CDT-4700 MSU (Baştan teybi kır at yak fırlat diyenler olabilir ancak sorun yeni teybe gerek duymamam bu bana yetiyor)
ilk başta aux kablosunun fazlasıyla uzun olması nedeniyle gidip bi 16 gb verbatim marka flash bellek aldım
baktım şarkıların kimisi çalıyor kimisi başlangıç anı çalıp öteki şarkıya geçiyor fakat heralde 16 gb desteklemiyor diye 8 gb flash vardı onu kullanıyım dedim toshibanın denedim ve gördüğüm kadarıyla sorun hala devam ediyordu bendeki flashı cıkartıp baska araca taktıgım zaman ise sorun ortadan kalkıyor tüm şarkılar sıkıntısız vaziyette çalıyor
hala sorunun tam olarak nereden kaynaklandıgını çözmüş değilim teyple alakalı birşey ama nedeni nedir onu neden yapar kolay bir şekilde hallolurmu diye sormak istedim şu anda aux kablosundan aynı şarkıları dinleyerek devam ediyorum en ufak bir sorun yok
birde ufaktan pek kaliteli değil ama sorunun neden kaynaklandıgını gormenız acısından bir video çektim belki az çok bir tahmin yürütülür saniye :28 den itibaren
Link : Navitech CDT-4700 MSU - YouTube
Teşekkürler![]()