aracımız seat cupra 2008 model revo stage 2+ yüklü k04 turbomuz 1.5 barda yürüyor ne kadar güç üretiyor olabilir sizce?
aracımız seat cupra 2008 model revo stage 2+ yüklü k04 turbomuz 1.5 barda yürüyor ne kadar güç üretiyor olabilir sizce?
methanol varmı yokmu? ayrıca afr ve avansın durumuda önemli. revoda 9 kademe var afr ve avansta. sizin aracınızınki kaçta?
insallah konu
" bana atar gider yapan bi cupraci varda haftaya denicez gucunu merak ettim "
gibi sacma bi niyetle acilmamistir.
stage 2+ için
komple egzos ,filtre kit,dv,intercooler,benzin pompası varsa 350 civarındadır.
metenol,evc,wg varsa 380-390 gibi güçler dynoda veriyor.
(tabiki dynodan dynoya da degişe bilir.)
benim ölçümlerim böyle sonuçlandı.etenol koydugumda deneme yapmadım.
adam gibi göründüğüne aldanmayın.daha büyücek söz sahibi olacak.
allah seni bir gün karşıma çıkarsın.AMİN
araca bi haftaya kadar methanol atıcaz komple 76lık egzos filtre kiti downpipe intercool apr benzin pompası var dyno olmadığı için burda ölçemiyoruz malesef aşağı yukarı 350 vardır o zaman
Dyno ya ihtiyaciniz yok. Pbox takin,100-200km hizlanmasini olcun. Dogru vites degistirdiginizi dusunursek,hizlanma saniyeniz size fikir vericektir.
Tabi rakimdan kaynaklanan guc dusuklugu olucaktir...
şuan araçınızda methanol yok maha dynoda 340 345hp gibi çıkar 1.55peak 1.25cont yürüyosunuz, methanol takarsanız avansı açtırmanız lazım, avansı açtırmassan bir işe yaramaz,açtırana kadar sadece su koyup basabılırsınız, powershop gidersenız methanollu ayarınızı yapar ozamanda 355-360hp güç çıkarır,
bunların yanına evc+forge wasgete takıp 2.35peak basarsanız 380-390hp güç alırsınız
bunların üstünede yakıt ve bıraz daha basınc basarsanız 400hp üstü yakalarsınız,
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)