User Tag List

5 sonuçtan 1 ile 5 arası

Konu: Pioneer MVH-1400UB Montaj Hk.

tuzemen - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)

Pioneer MVH-1400UB Montaj Hk.

herkese selamlar.1 hafta önce internetten sıfır(hepsib.rada) pioneer mvh 1400ub teyp aldım.ankarada iken kontağa bağlanarak montajı yapıldı.2 gün sonra teypten önce bir "pat" sesi geldi ve 1 saniye içinde kapanıp tekrar açıldı.teyp kendini sıfırladı ve demo moduna aldı.birkaç kez daha yaptıktan sonra montajı yaptırdığım teypçiye geri götürdüm.bu sefer kontaktan olabileceğini düşünerek düz bağladı.5gün boyunca yapmadı fakat bugün ısparta'da trafikteyken tekrar yaptı.artık gına geldiği için ıspartadaki yetkili pioneer servisine götürdüm aracı.teybi söktüler bağlantıları tekrar yaptılar ve kontağa bağladılar teybi.orada biraz denedik fakat çok nadir yaptığı için yapmadı tabi bu sorunu tekrardan.acaba aracın sigortalarında mı bir sorun var diye düşünerek sigortaya ve aküye baktı servisteki arkadaş bir sorun görmediğini söyledi.aracım 2004 citroen c2.hakikaten ilginç bir sorun.acaba nedendir?yardımlarınızı bekliyorum.teşekkürler..

kv661 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    pat sesi ne alaka onu pek anlayamadım acıkcası.
    Kula bela gelmez hak yazmayınca
    Hak bela yazmaz kul azmayınca

emre55 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    2 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    bende bu teyp ile ilgili bişey soriyim, usb takıyorum 100 şarkı var, ben 60 a kadar tek tek geçmek zorundamıyım yoksa kısa yolu varmı ve radyo modunda sadece kayıtlı kanalları dinleyebiliriyorum 98.1 98.2 diye ilerlemiyor sadece kayıtlı kanalları açıyor 1 2 3 4 5 6 olarak, bunu nasıl düzeltirim

kv661 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı emre55 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    bende bu teyp ile ilgili bişey soriyim, usb takıyorum 100 şarkı var, ben 60 a kadar tek tek geçmek zorundamıyım yoksa kısa yolu varmı ve radyo modunda sadece kayıtlı kanalları dinleyebiliriyorum 98.1 98.2 diye ilerlemiyor sadece kayıtlı kanalları açıyor 1 2 3 4 5 6 olarak, bunu nasıl düzeltirim
    USB'deki sarkılarda klasör klasör yaparsan daha kolay erişirsin. Ayrıca ses düğmesinin sol üstünde yer alan büyüteçe basarsan klasöre girersin. Ses düğmesini çevirerek daha rahat erişebilirsin. ya da geriye dogru 40 defa basmak daha kolay olabilir.

Radyo'da ise "TA" özelliğini kaparsan tek tek geçecektir.
    Kula bela gelmez hak yazmayınca
    Hak bela yazmaz kul azmayınca

bukotezo - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Eski arabamda aynı sorun vardı birde benimki demoda kalmıştı. Ana menüyede dönmüyordu aldıktan 2-3 ay sonra yaptı benimki bu sorunu genel bir hatada olabilir modelde.
    Mini Cooper S R56

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)