User Tag List

Sayfa 1/3 123 SonSon
39 sonuçtan 1 ile 19 arası

Konu: Bmw E92 lastik tavsiyesi

gsi_club - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    3 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)

Bmw E92 lastik tavsiyesi

aracimin üzerinde bridgestone runflat (rft) lastikleri mevcut.ben bu lastiklerden hiç memnun degilim arabayi kazik gibi yapiyor yolda ne kadar çukur,kasis,iz varsa hepsini hissediyorum.aracimin lastikleri de bitmek üzere oldugu için sizlerede sormak istedim.ayriten lastige çok zor çivi,vida gibi seyler girer dediler geçen pazar günü ise pazarimi mahv etti benim.aradaki neredeyse 1.5 kati fark var bu kadar varken sizce gerek varmidir rft lastik kullanmanin?
    ne tip lastik kullanirsam konforlu olur araç?internette bazi yerlerde okudugum kadariyla kimse bu yeni tip (rft olan) lastikleri begenmiyor.herkes ayni durumdan sikayetçi bazilari goedyear kullanin bazilari ise continantel kullanin diyorlar ama kesinlikle rft lastiklerini önermiyorlar.sizin yardiminizi bekliyorum
    lastiklerimin ölçüsü önler 225/40/18 arkalar 255/35/18

EM-RE - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    2 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Bende e92 leri aldığım gün rft leri sökmüştüm.
    Konforlu olsun diyorsanız MİCHELİN yumuşak lastiktir fakat ömrü kısadır.

Post Thanks / Like
    Mentioned
    3 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı EM-RE Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Bende e92 leri aldığım gün rft leri sökmüştüm.
    Konforlu olsun diyorsanız MİCHELİN yumuşak lastiktir fakat ömrü kısadır.
    tesekkürler.peki rft li olan janta normal lastik taktigimiz zaman bir sorun olurmu?siz michelinden memnunmuydunuz?

EM-RE - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    2 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı gsi_club Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    tesekkürler.peki rft li olan janta normal lastik taktigimiz zaman bir sorun olurmu?siz michelinden memnunmuydunuz?
    Sıkıntı çıkaracağını düşünmüyorum.
    Ben yaşamadım açıkçası.
    Ben 92 ile çok yol yaptığımdan Kumho tercih etmiştim açıkçası maliyet performans açısından çok kuvvetli olmayan araçlarda ben hep kumho kullandım memnundum hepte.

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Rft lastik benim eski aracım e90 da vardı pirelli p zero lastiklerdi yol tutuşu iyiydi , sertliği falan idealdi ancak çok gereksiz ağır lastikler rft ler, Ondanda söküp normal lastiğe geçmiştim
    Tedbir olarakta hem bu patlayınca sıkılan lastik köpüklerinden alıp koymuştum bagaja hemde çakmaktan elektrik alan minik pompadan. Pompa gerçekten hayat kurtarıyor patladığında şişirip lastikçiye kadar gitmiştim.
    Şuanda aracımda normal lastik var yine aynı tedbirler

Ben yaşamadım açıkçası.
    Bence de sıkıntı çıkartmaz abi sonuçta jantta bi numara yok
    mapped by EcuTuned

Post Thanks / Like
    Mentioned
    3 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Ben yaşamadım açıkçası.
    Ben 92 ile çok yol yaptığımdan Kumho tercih etmiştim açıkçası maliyet performans açısından çok kuvvetli olmayan araçlarda ben hep kumho kullandım memnundum hepte.
    ***** izin zamani yaklasiyor 3000 km yol gelecegim bazen oluyorki 25 sa durmadan araba kullaniyorum.onun için dayanikli bir lastik olsun istiyorum.benim aracimda öyle aman aman kuvvetli araba degil ama sonuç olarak 150-160 arasi geliyorum.birde hirvatistan a girdiginiz zaman sicaklar fena basmaya basliyor genelde 35 derece ve üstü.

Alıntı Emre.E Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Rft lastik benim eski aracım e90 da vardı pirelli p zero lastiklerdi yol tutuşu iyiydi , sertliği falan idealdi ancak çok gereksiz ağır lastikler rft ler, Ondanda söküp normal lastiğe geçmiştim
    Tedbir olarakta hem bu patlayınca sıkılan lastik köpüklerinden alıp koymuştum bagaja hemde çakmaktan elektrik alan minik pompadan. Pompa gerçekten hayat kurtarıyor patladığında şişirip lastikçiye kadar gitmiştim.
    Şuanda aracımda normal lastik var yine aynı tedbirler

Bence de sıkıntı çıkartmaz abi sonuçta jantta bi numara yok
    ben bugün konu açmadan ilkönce google da bir arastirma yaptim bir sonuç alamayinca buraya konu açtim.evet herkes dediginiz gibi yazmis sorun olmaz diye baska insanlarda rft jantlarin o lastige göre ayarli olup virajlarda normal lastigin fazla esnedigini de yazmislar.sizde sorunun olmadigini yazinca bir nebze sevindim ama gene de kafamda isaretleri var.

her ikinizede yazdiklarindan dolayi tesekkür ederim.lastiklerin ebatlarini degistirmeden takarsam sanirim bir sorun olmayacak ikinizin yazdiklarinindan da bunu anladim ben.

ReßeL - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Car Tyres from Avon | Avon Tyres

Avon Tyres

Genel gecer Lastik markalarinin yani sira, Avon markasina bakmanizi tavsiye ederim. Arkadan itisli araclarda ozellikle basarilari mevcuttur. Bir cok klasik oto yarisinda da hatri sayilir markadir. Yukarida TR ici tedarik bilgisini ekledim. Orta yumusaklikta, omru ne az ne cok ama yol tutusu sahanedir.

Michelin pilot sport serisini her BMW aracimizda kullandik, eskiden basariliydi. Simdi TR yollari icin balon olmaya asiri meilli bir lastik, tavsiye etmem.
    ///Mürüvvette endaze olmaz.

Post Thanks / Like
    Mentioned
    3 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı ReßeL Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Car Tyres from Avon | Avon Tyres

Avon Tyres

Genel gecer Lastik markalarinin yani sira, Avon markasina bakmanizi tavsiye ederim. Arkadan itisli araclarda ozellikle basarilari mevcuttur. Bir cok klasik oto yarisinda da hatri sayilir markadir. Yukarida TR ici tedarik bilgisini ekledim. Orta yumusaklikta, omru ne az ne cok ama yol tutusu sahanedir.

Michelin pilot sport serisini her BMW aracimizda kullandik, eskiden basariliydi. Simdi TR yollari icin balon olmaya asiri meilli bir lastik, tavsiye etmem.
    dediginiz markayi ilk defa duydum.direk arastiracagim.tesekkürler

aDo_M
    Misafir
    allahım benımle aynı dertte olan ınsanları dinlemek ıcıme su serptı valla.. bende e 92 kullanıcısıyım bristone rft lastık aldım daha 2000 km oldu aldığıma alacağıma bın pısman ettı arabayı sattıracak bana neredeyse

ragıp - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Ben yerinizde olsam, ilk tercihim michelin olurdu. Uygun fiyat içinse kumho koyardım.

kervanoglu - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Rft den kurtulmak hem konfor hem maliyet hemde ön takim ömrü icin en mantiklisi. Benim inanilmaz memnun kaldigim lastik goodyear eagle f1 asymetric 2. Yakin zamanda jantlarimi degistirmeyi dusundugum icin biten arka lastiklerimi fiyati uygun olan petlas velox sport la degistirdim. Yaklasik 2 aydir performansi beni o kadar sasirtiyor ki anlatamam. Tek kusuru yüksek süratte hafif sesli olmasi. Bunun nedeni de deseni. Cok güclü olmayan araclardaa en iyi lastigi kullanmak zorunda hissetmemek gerek, fiyat performans orani iyi bi lastik alip devam etmek en mantiklisi

Zero - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    16 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Conti sport 5 uyuyorsa ebat denenmeli kesinlikle muhtesem bir lastik.

997TT - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    248 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Zero tek gecerım.
    konforsa tercıh Contı SC5

Cem.B - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    5 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Michelin pilot super sport icin gorusunuz nedir
    Team PAŞAOĞLU

Saro-Ş - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    E90 Aracımdan Potenza RFT Vardı Yolda Kendi Kendine Sağ Sola Gidiyodu Bildiğin Beton 1 Haftadır Pzero Kullanıyorum Çok İyi

Post Thanks / Like
    Mentioned
    3 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı aDo_M Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    allahım benımle aynı dertte olan ınsanları dinlemek ıcıme su serptı valla.. bende e 92 kullanıcısıyım bristone rft lastık aldım daha 2000 km oldu aldığıma alacağıma bın pısman ettı arabayı sattıracak bana neredeyse
    Alıntı ragıp Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Ben yerinizde olsam, ilk tercihim michelin olurdu. Uygun fiyat içinse kumho koyardım.
    Alıntı kervanoglu Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Rft den kurtulmak hem konfor hem maliyet hemde ön takim ömrü icin en mantiklisi. Benim inanilmaz memnun kaldigim lastik goodyear eagle f1 asymetric 2. Yakin zamanda jantlarimi degistirmeyi dusundugum icin biten arka lastiklerimi fiyati uygun olan petlas velox sport la degistirdim. Yaklasik 2 aydir performansi beni o kadar sasirtiyor ki anlatamam. Tek kusuru yüksek süratte hafif sesli olmasi. Bunun nedeni de deseni. Cok güclü olmayan araclardaa en iyi lastigi kullanmak zorunda hissetmemek gerek, fiyat performans orani iyi bi lastik alip devam etmek en mantiklisi
    Alıntı Zero Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Conti sport 5 uyuyorsa ebat denenmeli kesinlikle muhtesem bir lastik.
    Alıntı 997TT Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Zero tek gecerım.
    konforsa tercıh Contı SC5
    Alıntı .CeM. Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Michelin pilot super sport icin gorusunuz nedir
    Alıntı Saro-Ş Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    E90 Aracımdan Potenza RFT Vardı Yolda Kendi Kendine Sağ Sola Gidiyodu Bildiğin Beton 1 Haftadır Pzero Kullanıyorum Çok İyi
    verdiginiz cevablar için hepinize tesekkür ederim.forumdan okudugum ve sizlerin tecrübesiyle conti 5 taktirmaya karar verdim.
    olmayan sebeplerden ötürü geçen hafta almanya ya acil olarak gitmek zorunda kaldim almanya ya girince yer yer hiz siniri olmayan yerlerde süratli gittim 180 km den sonra bu bridgstone lastikleri hem sesli hemde konforsuz ben sizin yerinizde olsam hayatta taktirmam bu lastiklerden.

Cem.B - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    5 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı gsi_club Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    verdiginiz cevablar için hepinize tesekkür ederim.forumdan okudugum ve sizlerin tecrübesiyle conti 5 taktirmaya karar verdim.
    olmayan sebeplerden ötürü geçen hafta almanya ya acil olarak gitmek zorunda kaldim almanya ya girince yer yer hiz siniri olmayan yerlerde süratli gittim 180 km den sonra bu bridgstone lastikleri hem sesli hemde konforsuz ben sizin yerinizde olsam hayatta taktirmam bu lastiklerden.
    ben görüş olarak sormuştum zamanında bu konuda ama sonra kendim gidip taktım michelin pilot super sport çok memnunum konfor ve performans çok üst tavsiye ederim
    Team PAŞAOĞLU

Post Thanks / Like
    Mentioned
    3 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    michelin lastikleri için evet konforlu ama uzun ömürlü olmadiklari söyleniyor.siz ne düsünüyorsunuz peki bu konuda?

Post Thanks / Like
    Mentioned
    1 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı .CeM. Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    ben görüş olarak sormuştum zamanında bu konuda ama sonra kendim gidip taktım michelin pilot super sport çok memnunum konfor ve performans çok üst tavsiye ederim
    cem ebat nedir ? ve tane fiyatı kaça geldi

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)