Hadi gelin biraz eğlenelim, gülelim... Kasvet bastı ya ZAM ZAM ZAM!...
Geçmişte çocukluğumuzda yaşadığımız, anılarımızda kalan, o dönemlerde
yaşanmış, beynimize yer etmiş hoşumuza giden, hoşlandığımız,
zevk aldığımız olayları yazalım mı ?
Hadi gelin biraz eğlenelim, gülelim... Kasvet bastı ya ZAM ZAM ZAM!...
Geçmişte çocukluğumuzda yaşadığımız, anılarımızda kalan, o dönemlerde
yaşanmış, beynimize yer etmiş hoşumuza giden, hoşlandığımız,
zevk aldığımız olayları yazalım mı ?
Marmaraya tekne ile açılıp, mikrop kapma korkusundan uzak
yüzmek, balık tutmak ve teknede kızartıp yemek...
Bizim kuşak son kuşak bazı güzellikleri yaşamış olan bizden sonrakiler ne yazikki mahrum kalacak.Teknoloji masumken oynadığım ilk fifa 98 unutulmazdı benim için![]()
Commodore doğru abi elektrik kesilinceye kadar oynardık oda güzeldi.Abi keşke çocuk kalsaymışız ne güzel tek dert üstünün pislenmesi maçı kazanmaktı![]()
Amiga'm vardı küçükken , kasetçi Şakir Şakır'a ( adı soyadı aynen böyleydi) gidip amiral battı kasetini kopyalatırdım. Soora bizim takoğraf-taksimetre dükkanının alt tarafından Aktan ayran fabrikası vardı , elime para geçtimi hemen ayran içmeye giderdim , dolma tekerli bisikletim vardı sarı off fenaydı
az daha büyüyünce bianchi aspid aldıydım amortisörlü unutmam hiç onu , mahallede otobüs sesi çıkararak gezerdik çıs çıs haha. ne güzel olmuş bu konu böyle
![]()
Atlas Motorlu Araçlar
Denizli
soora tostçu çetin vardı üçgen çarşısında , yumurtalı tost yerdik hergünkuzene babası murat 124 aldıydı , onunla gezerken dorsenin altından geçmiştik , onu da hiç unutmam
![]()
Atlas Motorlu Araçlar
Denizli
Çok özendim
Biz hiç böyle şeyler yaşamadık yahu :s
Mahalleler arası kar topu falan vay be,tek oynadığım oyun aylıktı onu bile özler oldum..
Tek eğlencem galerimize gitmek olurduHer cuma ordaydım be ahh ahh
![]()
Serdar TURGUT
hahah benim cocuklugum sanayide geçti vede geçiyo anlatsam kitap olur fırsat buldukça yazarım
commodore 64 ve amiga 500 . hayatı durduran 2 alet ...
onun dışında uzun eşşek![]()
...::: Çirkin kadın yoktur , az Votka vardır derler... Geçiniz ! Çirkin kadın vardır, midesiz erkekte çoktur. Votkaya *** atip durmayalim onunda bir suçu yoktur :::...
Micro Genius kasetli atariler, mario,street fighter,mortal kombat, vb...
Tsubasa'nın oyunu vardı ataride çincemi arapcamı ne garip bişeydi, O lanet atarinin kollarıda hep bozulurdu bende hep açar tamir etmeye çalışırdım bütün atariyi sökerdimmerak işte..
İnşaatların önündeki kumları yükseltip rampa yapıp bisikletle üzerlerinden uçardıkÖn teker kaldırımda arka teker yerde bisiklet sürerdik, Mermer taşı bulup yolun ortasına atıp üzerinde arka freni sıkarak bisikletle hayatımızın ilk drift denemelerini yapardık , her seferinde düşsek bile her denemeden sonra taş dahada kayganlaşırdı Ön fren sıkıp arka tekeri tepemize kadar kaldırabilip şekil yapmak içn sırf ön fren pabuçlarını sıkılaştırıp binmek.. birçoğunda takla atmış oluruz
Mahallenin çocukları harçlıklarından para toplayıp futbol topu alırdık aynı gün o top patlardı her hafta yapılan mahalle maçları, mahalle kavgalarıgeceleri geç saatlere kadar oynanan saklambaçlar.. sonra kaldırıma oturup ettiğimiz komik muhabbetler.
Daha bir sürü şey var aslında çocukluğum hep sokaklarda bu tür anılarla geçti çok güzel günlerdi gerçekten.. Çocuk olmak....
Edeple gelen, lütufla gider.
zamanında babamla pantolon almaya gıderdık beach pantolon yerıne peder piç pantolon demişti ozman modaydı yandan ceplı renlkı pantolonlar ..
benım aklıma tasolar felan gelıyor ...atari salonları
www.honda-tech.com