arkadaşlar jetta 1.4 tsi paşaoğlu yazılım + filtre var dün denediğimiz araç 1.6 dizel ceed aracın orjinal olduğunu idda ediyorlar videodan bakarmısınız sizce nedir hiç bilmediğimiz bi araç 110lük ceed
akn jetta 1.4 tsi vs brt ceed 1.6 crdi - YouTube
arkadaşlar jetta 1.4 tsi paşaoğlu yazılım + filtre var dün denediğimiz araç 1.6 dizel ceed aracın orjinal olduğunu idda ediyorlar videodan bakarmısınız sizce nedir hiç bilmediğimiz bi araç 110lük ceed
akn jetta 1.4 tsi vs brt ceed 1.6 crdi - YouTube
110 luk yazılım cart curtsuz ceed nereye gidicek o kadar. Söylenmeyen bişeyler var gibi. Rocco da bi de yazılım var yani.
IN BOOST WE TRUST
araba istanbuldan geldi arkadaş almış 5ay önce falan ama dediklerine göre 65 yaşında bi dededen almışlar araç tek kapı ya dedim oğlu falan yokmu bu adamın kesin yazdırmışlardır falan yinede inkar ediyorlar
aynen öyle bastılar jettanın canlı olduğu zamanda yinede adam ayrılmıyor
ilk başta ceedin kafa çıkarması lazım 255nm torkun hatrına daha sonra tsi gelmesi lazım ceed 115 hp tsi stock 122 hp ve jetta daha ağır 1400 kg felan civarı olması lazım ceed 1200 kg uzunda ceedin pek şansı yok yumuşak bir yazılım var sanki...
DRJANT
hangi aracın daha hızlı olduğunu anlamak için maks tork a değil, güce bakmak gerekiyor. yuksek torkla belki ilk basma anında öne çıkılabilir ama sürdürülebilir bir hızlanma için önemli olan güç tür.
ayrıca yazılımlı 122 tsi motorlarından düzgün bi tane görsek horoz kesicem walla
klasik "stok gibi" giden başka bi 122 lik. bence videolar çok normal. jetta belli ki manuel. o uzun şanzımanı ve ağırlığı ile ceed i ezmesi beklenemez zaten.
jetta bence önce stok bi jetta ile deneyip aslında çok da hızlanmadığını görmeli.
Benim demek istediğim hız değil , dizelin tork avantajını düşük hızlarda daha ileriye taşımasını belirtmek istedim . Tutunması bu açıdan bakılacak olursa gayet normal . Bu arada evet ceed'ler başarılıdır .
Babana aratmakta nedir arkadaş ..
abi unutulan çok şey var
1 şanzıman oranları ve sürücü faktörü
2 araçların ağırlıkları (ki bence en önemlisi) (yoksa 105 hp lik ef 125 hp lik iesi nasıl gecebilir)
3 benzinli ile dizel arasındaki tork farkı
adam ceedi iyi analiz etmişse devirleri iyi tutturup yanında kalmayı başarmıştır
chipli 90 hp lik dti corsada 130 luk si ın yanında gidiyo 3. vites bitene kadar şaşırmamalı
REAL MEN USE THREE PEDALS!
Ceed performansı yerinde.Bizim ofiste 1.5 105HP olan rio'lar var.Kilo olarak çok avantajlı olduğunda otobandan 1.6TDI Jetta yada 1.4TSI Jettalar gelemiyordu.Bu arada 1.4 TSI Jetta düz vites jetta ile denemiştik kia çok performanslı çıkmıştı.
Seat IBIZA FR
C U P R A L E O N
yaa tsi in yazılımında sorun var ya da ceed kesin chipli..
yoksa tsi a boyle tutunması imkansız bence..
videoyu hiç izlemedim direk yorum yazayım. ceed kesin yazılımlıdır. hele istanbuldan alınma ise.
stok ceed'i kullandım kağnı gibi bir araçtır..
Torka takılman lazım bence 1.6 FSİ motor 102 hplik jettayı 1.3 75 hp CDTİ corsa 0-100 de 2 boy farkla önde gidiyor tork demişken 140 hp lik 1.4 TSİ nin bile torku 220nm yi geçmez dizelin piston kolları uzun olur kardeşim ve fazla devir dönmediği için tork ile yürür...
DRJANT
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)